تولیدات صنایع غذایی لبنی، آشامیدنی و کنسروی در این استان 2 تا 4 برابر شده است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان ، سرپرست سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با تاکید برلزوم توسعه فعالیت های تولیدی در سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی در این استان گفت: واحدهای در حال احداث با بیش از 40 درصد پیشرفت فیزیکی در استان باید سریع‌تر به اتمام برسد.
علی منتظری با بیان اینکه تولیدات غذایی در گیلان تا 4 برابر  بیشتر شده است ،خواستار تغییر کارکرد قرارگاه اشتغال
استان به قرارگاه تولید و اشتغال شد و گفت: واحدهای تولیدی گیلان نیاز به سرمایه در گردش دارند و این امر می‌تواند ظرفیت خالی 40 درصدی صنایع استان را فعال کند/ب
برچسب ها: افزایش ، تولید ، صنایع ، غذایی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.