مدیرکل سازمان آموزش و پرورش خراسان رضوی، گفت: شهر مشهد به برکت حضور امام رضا(ع) پرچمدار ارائه خدمات الکترونیکی به شهروندان و در بسیاری از موارد بعد از تهران در کشور پیشتاز است.

محمد تقی فخریان در حاشیه بازدید از پنجمین نمایشگاه السیت در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد اظهار داشت: نمایشگاه السیت به مدیران دستگاه‌های مختلف کمک می‌کند تا از آخرین دستاوردهای شرکت‌ها در رابطه با خدمات الکترونیکی مطلع شوند.

مدیرکل سازمان آموزش و پرورش با بیان اینکه شهر مشهد در سال‌های اخیر در عرصه‌های مبلمان شهری و ارائه خدمات الکترونیکی به شهروندان و زائران آقا امام رضا(ع) به موفقیت‌های چشمگیری دست یافته، گفت: این شهر بعد از تهران در کشور پیشگام است.

وی، مشهد را به برکت حضور آقا علی بن موسی الرضا(ع) پرچم دار شهرهای کشور در ارائه خدمات به شهروندان دانست و ادامه داد: کاهش رفت‌وآمد مردم به ادارات که با تقویت ارائه خدمات به صورت الکترونیکی امکان پذیر می‌شود، قابل تقدیر است.

فخریان با بیان این که رونمایی از سند تحول در آموزش و پرورش مهمترین رخداد برای سیستم آموزشی کشور در سال 1390 و در طول عمر با برکت انقلاب اسلامی ایران است، اظهار داشت: دقت و سرعت مهمترین مولفه‌های این سند را تشکیل می‌دهد.

مدیرکل سازمان آموزش و پرورش استان خراسان رضوی در ادامه گفت: استفاده از تکنولوژی‌های روز مهمترین ابزاری است که به ما این امکان را می‌دهد تا به سرعت و دقت در ساختار آموزشی دست پیدا کنیم.

فخریان با اشاره به این که ما فعالیت‌های خود را برای هوشمند سازی مدارس آغاز کرده‌ایم، افزود: هم اکنون چند مدرسه در مشهد به صورت هوشمند فعالیت می‌کنند و براساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده در این رابطه انشالا تا 2 سال دیگر حداقل یک کلاس در هر مدرسه استان به تجهیزات هوشمند مجهز می‌شود.

وی تصریح کرد: نمایشگاه السیت به ما این فرصت را داد تا آخرین دستاوردهای خود در زمینه هوشمند سازی مدارس را در معرض دید دانش‌آموزان،اولیای محترم و فرهنگیان عزیز که پایه های اصلی سیستم آموزش و پرورش هستند، قرار دهیم.

مدیرکل سازمان آموزش و پرورش با بیان اینکه نهضت هوشمند سازی مدارس از مهمترین برنامه‌های وزیر محترم آموزش و پرورش است، گفت: خراسان رضوی با دارا بودن جمعیت 9 درصد از دانش آموزان کشور و 9 درصد از فضای آموزشی با جدیت زیاد در این رابطه تلاش می‌کند.

فخریان تصریح کرد: خوشبختانه با فعالیت‌هایی که در سالهای اخیر توسط سازمان‌های مختلف در رابطه با ایجاد زیرساخت‌های الکترونیکی صورت گرفته ما در استان مشکلی در این رابطه نداریم و امیدواریم تا پایان سال بتوانیم همه 3 هزارو 500 مدرسه سازمان آموزش و پرورش استان خراسان رضوی را به اینترانت متصل کنیم.

وی با اشاره به اینکه استانداری خراسان رضوی و شهرداری مشهد در زمینه تقویت زیرساخت‌ها نقش مهمی داشته‌اند و ما با تکیه به همین زیرساخت‌ها بود که ما توانستیم بعد از تهران دومین نمایشگاه هوشمند سازی مدارس را در مشهد برگزار کنیم.

مدیرکل سازمان آموزش و پرورش، ادامه داد: برای هوشمند سازی مدارس نباید منتظر اعتبارات دولتی بود، بلکه باید شرایطی را برای ورود بخش خصوصی در این رابطه فراهم کرد.

فخریان با بیان اینکه ما خدمات الکترونیکی کاهش سفرهای غیر ضروری شهروندان را به همراه دارد، گفت: ما با الکترونیکی کردن نقل انتقال معلمان   هزار نفر از مراجعه به ادارات نجات دادیم و آنها از خانه‌های خود با استفاده از اینترنت این کار را انجام دادند. /س


اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.