مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین گفت: سالانه 32 هزار تن پیاز در این شهرستان تولید می شود.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

جلیلی گفت: سالانه 650 هکتار از اراضی زراعی شهرستان هرسین زیر کشت پیاز می رود و این شهرستان بیشترین سطح زیر کشت پیاز را در استان کرمانشاه به خود اختصاص می دهد.

وی با بیان اینکه تمامی پیاز کشت شده در این شهرستان به صورت کشت بهاره می باشد، تصریح کرد: سالانه بیش از 32 هزار تن پیاز در این شهرستان تولید می شود که برداشت آن از اوایل مهر ماه آغاز و تا آبان ماه ادامه می یابد.

جلیلی در ادامه سطح زیر کشت گندم شهرستان هرسین را نیز13 هزار هکتار اعلام کرد و گفت: جو با سطح زیرکشت 9 هزار و 600 هکتار یکی دیگر از محصولات کشت شده در این شهرستان است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان هرسین ذرت، چغندرقندو کلزا را سایر محصولات زیر کشت این شهرستان معرفی کرد.

جلیلی با بیان اینکه بیش از 500 هکتار از اراضی شهرستان هرسین به کشت چغندرقند اختصاص دارد، تصریح کرد: میانگین تولید چغندر قند در این شهرستان 50 تن در هکتار است.

وی افزود:سال گذشته حدود 25 هزار تن چغندرقند در شهرستان هرسین تولید شده است.

جلیلی سپس سطح زیر کشت باغات این شهرستان را هزار و640 هکتار ذکر کرد و گفت: تنها 110 هکتار از باغات این شهرستان به صورت دیم است./س

برچسب ها: هرسین ، پیاز ، تولید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.