امروزه ظروف تفلون در اکثر آشپزخانه های خانه های ایرانی به چشم می خورد این ظروف که جایگزین ظروف های قدیمی پخت و پز شده هم اکنون در همه ی مناطق شهری و روستایی فراگیر شده است .

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک با این حال حرف و حدیث های زیادی در مورد استفاده از این ظروف ها شنیده می شود که بسیاری از آنها درست و بسیاری از آنها اغراق آمیز است .

کارشناسان توصیه هایی برای کدبانو های ایرانی دارند که رعایت آنها الزامی است .

 مراقب شعله ی گاز باشید . ظروف تفلون وقتی بر روی شعله ی بالاتر از 25 درجه ی سانتی گراد قرار بگیرند از لایه ی نچسبشان گازی سمی آزاد می شود . بنابراین از پختن غذا داخل این ظروف به خصوص غذای کودکان خودداری کنید .

از تعمیر ظروف تفلون بپرهیزید استفاده از مواد نچسب نامرغوب در بازسازی تفلون می تواند سلامت افراد را به خطر بیاندازد .

استفاده از قاشق مناسب ! بهتر است در هنگام پخت غذا در ظروف تفلون از قاشق های چوبی استفاده نمایید .

در شستن ظروف تفلون از وسایل خشک مانند سیم ظرفشویی استفاده نکنید زیرا پوشش داخلی ظرف آسیب می بیند و باعث آزاد شدن مواد سمی می شود .

به یاد داشته باشید از ظروف تفلون استاندارد استفاده کنید ./س

برچسب ها: تفلون ، آشپزخانه ، قابلمه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.