به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛مهندس سيد رضا غلامي اظهار داشت: دستورالعملي به كليه دانشگاه هاي علوم پزشكي سراسر كشور ابلاغ شده كه در دستور كار گروه بهداشت محيط حرفه اي، معاونت بهداشتي و مراكز بهداشت شهرستان ها قرار گرفته است.
وي افزود: اين دستورالعمل به تشديد فعاليت ها در ساعات غير اداري و شبانه روز، نسبت به كنترل مراكز تهيه و طبخ مواد غذايي به ويژه اماكن بين راهي، مراكز اقامتي و تفرجگاه ها تأكيد دارد.
رييس اداره نظارت بر بهداشت اماكن و مواد غذايي وزارت بهداشت تصريح كرد: به منظور كنترل بهداشتي مواد غذايي، ايمني مواد غذايي، كنترل آب آشاميدني و همچنين عوامل محيطي كه در تفرجگاه ها تأثير پذير است، هماهنگي هاي لازم با دستگاه هاي ذيربط در راستاي ارتقاي سطح بهداشتي صورت گرفته است. /ح