به گزارش
گروه علمي، پزشكي باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا، دكتر حسين صادقي با بيان اين مطلب اظهار داشت: بر اساس آمارها، قريب به 70 درصد مردم اروپا براي پيشگيري، درمان و يا به عنوان مكمل، از گیاهان استفاده ميكنند كه اين آمار در كشور ما به ميزان 10 درصد تقليل يافته و سودآوري اين صنعت نيز، تنها شامل يك درصد برآورد شده است.
وي با اشاره به برگزاري اين همايش كه ميتواند گامي براي جهش به سمت اقتصاد پويا در زمينه علوم كاربردي باشد، تصريح كرد: آشنايي با روشهاي استخراج گياهان دارويي، بومشناسي اين گياهان در استان و كشور، تاثيرات فارماكولوژي گياهان، زمينههاي تجاريسازي و جايگاه گياهان دارويي در كشور، محورهاي عمده برگزاري اين همايش و پذيرش مقالات بوده است.
دبير علمي همايش ملي گياهان دارويي، يادآور شد: دستاندركاران اجراي اين همايش، از سال گذشته تاكنون، مراحل برگزاري را پيگيري نموده و با بررسيهاي لازم، موفق به كسب امتياز بازآموزي، براي شركتكنندگان در همايش ملي گياهان دارويي شديم.
بر پايه اين گزارش، از آغاز مهلت ارسال مقالات همايش ملي گياهان دارويي، مجموعا 1200 مقاله علمي به دبيرخانه همايش ارسال شده است كه از اين ميان، 350 مقاله به صورت پوستر و 60 مقاله ديگر نيز به صورت سخنراني از تاريخ پنجم تا هشتم شهريورماه، ارايه خواهد شد. /ح