به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز ، انواع میوه جات ، سبزیجات ( به خصوص کاهو ، خیار ، هویج ) ، روغن زیتون ، انار و شاه توت از جمله غذاهای مفید برای کبد هستند.
خاکشیر ، نان جو ، نوشیدن آب ، سالاد فصل ، روغن زیتون ، برگه هلو و زرد آلو ، کاسنی از دیگر مواد غذایی مفید برای داشتن کبدی سالم هستند.
سرخ کردنی ها ، پرخوری ، غذاهای چرب و پرحجم ، نوشابه ، نمک زیاد ، فلفل و ادویه جات تند به مقدار زیاد ، فست فودها و نوشیدن مایعات همراه با غذا یا بلافاصله بعد از آن ، تنبلی و عدم فعالیت فیزیکی و سریع غذا خوردن از عواملی هستند که برای کبد مضرند.
با تغذیه صحیح و مناسب می توان کبد را سالم نگه داشت در واقع سالم بودن کبد مساوی با سلامتی جسم و روح است . /س