به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، محمدابراهیم محمدی در اختتامیه سیامین جشنواره فرهنگی دانشآموزان برگزیده سراسر کشور در هنرهای آوایی در فرهنگسرای سیمرغ نیشابور، افزود: اگر این سرودها به فراورده تبدیل شود فایده ندارد و باید یک سرود محتواهای مختلف داشته باشد.
او اظهار داشت: باید در سرودهای دانشآموزی بهدنبال مسائلی برویم که جامعه نیازمند آن است.
وی گفت: هر سرودی که در آن پیامهای دینی، مذهبی، هویت، مفاخر و آثار تاریخی مناطق مختلف ایران را در خود جای بدهد در سالهای آینده از امتیازات بالایی برخوردار است.
وی یادآور شد: سرودهای دانشآموزی باید با همان زبان، گویش، لباس و محتوای بومی، ملی، محلی و مذهبی هر منطقه بیان شود.
او اضافه کرد: سرودها باید بهعنوان یک هنر مردمی و ماندگار در حوزههای مختلف خود را نشان بدهند.
وی سرودهای دانشآموزی را یک هنر فاخر دانست و گفت: هرکس جز این فکر کند جفا کرده زیرا هر هنری که در خدمت ارزشهای انسانی و خدمت به مردم باشد هنر فاخر است.
وی با تقدیر از حضور و استقبال پرشور مردم نیشابور در اجرای سرودهای دانشآموزان در جوار آرامگاه عطار بیان داشت: اجرای سرودها موجب مشارکت بهتر و اعتماد به نفس دانشآموزان میشود.
این مقام مسئول فلسفه جشنواره را حضور دانشآموزان در یک نقطه ایران و مشاهده ظرفیتها عنوان کرد و تصریح کرد: در این جشنواره گردشگری، فرهنگی مشاهده ظرفیتهای فرهنگی کشور توسط دانشآموزان برای ما بسیار با اهمیت است.
محمدی خاطرنشان کرد: اگر سرودها مردمی نباشند و مردم مشاهده نکنند و آنها را نشنوند، تلاش ما بیفایده بوده است.
از تلاش و پیگیری برای پخش سرودهای برگزیده دانشآموزان از شبکه دو صدا و سیما خبر داد و تأکید کرد: ما به شدت مخالف نادیده گرفتن برنامهها هستیم.
وی همچنین از تهیه مجله صوتی از سرودهای دانشآموزان و
ارسال آن برای تمام مدارس کشور خبر داد. /س