مسئول امور فرهنگی و اجتماعی اداره کل میراث فرهنگی فارس از نمایش خوراکهای سنتی فارس در هفتمین جشنواره ملی آش ایرانی خبر داد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران فارس  محمد مهدی نجفی افزود: این اداره کل با همکاری مجموعه کلبه آقامیر با هدف معرفی خوراکهای سنتی استان همچون هلیم برنج ،آب بنه ،آش کارده،آش آبغوره،آش سبزی ،حلوای کاسه و حلوای سین در این نمایشگاه شرکت می کند.
نجفی با اشاره به اهمیت خوراک در مبحث توسعه گردشگری گفت: امروزه شاهد رشد هویت خوراکهای محلی تحت تاثیر صنعت گردشگری هستیم که استان پهناور فارس با تنوع اقلیمی ،تاریخی،فرهنگی واجتماعی نیز از این امر مستثنی نیست و با توجه به اهمیت موضوع ، لزوم نگاه جدی به آن احساس می شود.
وی با اشاره به برگزاری هفتمین جشنواره ملی آش ایرانی که با رویکرد تخصصی در این حوزه برگزار می گردد، بیان کرد: این رویدادفرهنگی با شعار "غذای ایرانی،خوراک جهانی" با محوریت آش های ایرانی از هشتم شهریورماه سال جاری لغایت یازدهم همین ماه در شهر زنجان، در بخشهای پخت عمومی و مسابقه برگزار می شود./س


برچسب ها: جشنواره ، خوراکی ، سنتی
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.