به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران فارس
محمد مهدی نجفی افزود: این اداره کل با همکاری مجموعه کلبه آقامیر با هدف
معرفی خوراکهای سنتی استان همچون هلیم برنج ،آب بنه ،آش کارده،آش آبغوره،آش
سبزی ،حلوای کاسه و حلوای سین در این نمایشگاه شرکت می کند.
نجفی با اشاره به اهمیت خوراک در مبحث توسعه گردشگری گفت: امروزه شاهد رشد
هویت خوراکهای محلی تحت تاثیر صنعت گردشگری هستیم که استان پهناور فارس با
تنوع اقلیمی ،تاریخی،فرهنگی واجتماعی نیز از این امر مستثنی نیست و با توجه
به اهمیت موضوع ، لزوم نگاه جدی به آن احساس می شود.
وی با اشاره به برگزاری هفتمین جشنواره ملی آش ایرانی که با رویکرد تخصصی
در این حوزه برگزار می گردد، بیان کرد: این رویدادفرهنگی با شعار "غذای
ایرانی،خوراک جهانی" با محوریت آش های ایرانی از هشتم شهریورماه سال جاری
لغایت یازدهم همین ماه در شهر زنجان، در بخشهای پخت عمومی و مسابقه برگزار
می شود./س