به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز زنجان،معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری زنجان گفت: پژوهش تنها مختص مراكز آموزشی نیست و امروز باید دستگاه های اجرایی نیز درگیر این امر مهم و تاثیرگذار به منظور رشد و توسعه هرچه بیشتر و بهتر كشور باشند.
عباسی افزود: متاسفانه عمدتاً در دستگاه های اجرایی به امر مهم پژوهش به عنوان یك تكلیف و وظیفه ی اداری نگاه می شود و در برخی مواقع نیز این دستگاه ها نمی توانند از امكانات و اعتبارات درنظرگرفته شده دراین بخش استفاده كنند.
وی با بیان اینكه خیلی از دستگاه های اجرایی در صرف اعتبارات پژوهشی به صورت بلاتكلیف می مانند، تصریح کرد: اگر دستگاههای اجرایی نتوانند اعتبارات این بخش را در محل مربوطه هزینه كنند و مجبور به واریز آن به حساب خزانه شوند باید پاسخگو باشند.
معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی استانداری زنجان ادامه داد: دستگاه های اجرایی می توانند نیم تا سه درصد از اعتبارات تملك دارایی های سرمایه ای و هزینه ای دستگاه های خود را با هدف رشد و توسعه در امر پژوهش منطبق بر واقعیت بكار گیرند.
عباسی با بیان اینكه با نیم تا سه درصد اعتبار در نظرگرفته شده می توان كارهای بزرگی انجام داد اظهارکرد: لازم است یك كارشناس پژوهش در دستگاه های اجرایی بكار گرفته شود تا بتواند مسایل مربوط به این بخش مهم را با استفاده از تجارب و توانایی خود به پیش ببرند.
در ادامه مدیركل دفتر آموزش و پژوهش استانداری زنجان نیز گفت: یكی از عوامل موثر و اساسی در رشد و پیشرفت كشورهای توسعه یافته، توجه به امر تحقیق و پژوهش می باشد و به همین خاطر نیز سهم این بخش از تولید ناخالص ملی رقم پنج درصد است.
رحمانی افزود: برنامه های پژوهشی باید به شكل منسجم باشد و به اولویت ها توجه بیشتری شود و دستگاه هایی نیز كه خود ، كار پژوهشی انجام نمی دهند از دانشگاه ها ، مراكز آموزش عالی و موسسات تحقیقاتی بهره بگیرند./س