زارعی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک افزود: سالانه 105 هزار تن انگور در استان تولید می شود كه 84 هزار تن آن به صورت تازه خوری مصرف شده و 21 هزار تن آن در اختیار صنایع تبدیلی قرار می گیرد.
وی اظهار كرد: حدود هفت هزار تن كشمش هر ساله از انگور تحویلی به صنایع تبدیلی و تكمیلی به دست می آید كه علاوه بر مصرف داخلی به خارج از كشور نیز صادر می شود.
مدیر باغبانی جهاد كشاورزی استان مركزی بیان كرد: متوسط برداشت این محصول در هر هكتار 10 هزار و 200 كیلوگرم است.
زارعی توضیح داد: استان مركزی با دارا بودن ارقامی همچون عسگری، یاقوتی، خلیلی و شیرازی رتبه نهم كشوری را در تولید انگور دارد.
وی خاطر نشان كرد: سطح باغ های انگور این استان حدود 11 هزار هكتار است كه از این مقدار 10 هزار و 500 هكتار بارور و 500 هكتار آن نهال است./س