در تنها واحد پرورشی شتر مرغ در شهرستان خورو بیابانک اصفهان سالیانه حدود 150قطعه شتر مرغ با وجود مشکلاتی همچون نبود آب و زیر ساخت‌های اولیه تولید می‌شود.

مسئول اداره دامپزشکی شهرستان خوروبیابانک در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان گفت: شترمرغ در دسته پرندگان قرارگرفته و از جمله سینه پهنان به حساب می‌آید و تفاوت بارز آن با سایر پرندگان نداشتن استخوان جناق می‌باشد.

مصطفی شایگان با اشاره به استفاده‌های مختلف از اجزای بدن شتر مرغ تصریح کرد: پوست شتر مرغ به دلیل چربی بالا درصنعت چرم سازی استفاده می‌شود و قابل مقایسه با چرم سوسمار و مار است همچنین از قرنیه چشم این پرنده در پیوندهای چشم استفاده می شود.

همچنین محمدی کارشناس صنایع غذایی شبکه بهداشت و درمان شهرستان خوروبیابانک ادامه داد: گوشت شترمرغ جزو گوشت‌های قرمز حساب می‌شود ولی چربی جاصل از این گوشت در مقایسه با سایر گوشت‌ها قرمز مانند گوشت گاو وگوسفند خیلی پایین‌تر است.

وی گفت: رنگ و طعم این گوشت به گوشت گاو شباهت دارد ولی تردی گوشت طیور را دارد.

محمدی تصریح کرد: این گوشت برای زنان باردار و افراد کم خون به دلیل مقدار آهن بالا توصیه شده است./ع



برچسب ها: اصفهان ، پرورش ، شتر مرغ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.