به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد، کاظم ظهوری زاده افزود: داشتن مسوول فنی، مشاوره با بیمار، محل ساخت دارو، فضای مناسب، رسیدگی به شکایات مردمی و قیمت فروش داروها از جمله شاخص های بازرسی و ارزشیابی داروخانه ها می باشد.
ظهوری زاده اظهار کرد: هم اکنون 600 داروخانه در شهرهای زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد در استان خراسان رضوی دایر است که 400 مورد از این داروخانه ها در شهر مشهد استقرار دارند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر 60 داروخانه در استان خراسان رضوی به صورت شبانه روزی فعالیت می کنند که 42 مورد در شهر مشهد فعال هستند.
مدیر نظارت بر امور دارو و مواد مخدر دانشگاه علوم پزشکی مشهد گران فروشی را بیشترین شکایات مردمی از داروخانه ها عنوان کرد و افزود: این مشکل به دلیل اختلاف قیمت درج شده بر روی داروها با قیمت های ابلاغی به داروخانه ها پیش می آید چراکه در بسیاری از مواقع کارخانه های داروسازی نرخ های جدید را روی داروها ثبت نمی کنند.
ظهوری زاده پراکندگی داروخانه ها در مشهد و استان خراسان رضوی را مناسب عنوان کرد و افزود: حداقل فاصله بین دو داروخانه 200 متر پیش بینی شده و این مسافت برای داروخانه های شبانه روزی یک کیلومتر می باشد.
وی تصریح کرد: در مکان هایی که 10 مطب پزشک در کنار هم استقرار دارند، فاصله دو داروخانه 50 متر پیش بینی شده است. /س