پروبیوتیک ها و سبزیجات را بهتر بشناسید !

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، پروبیوتیک‌ها با جلوگیری از رشد سلول‌های سرطان‌زا و با سرعت بخشیدن به عمل دفع از سرطان کولون پیشگیری می‌کند. زمانی که دفع زودتر انجام می‌شود روده کمتر در معرض مواد سرطان‌زا قرار می‌گیرد. بنابراین احتمال ابتلا به سرطان نیز کاهش می‌یابد.

روش مصرف: پروبیوتیک‌ها در محصولات لبنی، کلم، سبزیجات سبز، مشتقات سویا و زیتون وجود دارند.

بر پایه ی این گزارش ، توصیه می‌کنیم هر روز از این مواد غذایی مفید مصرف کنید. توجه داشته باشید چنانچه در حال حاضر مبتلا به سرطان هستید بهتر است لبنیات مصرف نکنید زیرا ممکن است حاوی فاکتورهایی باشد که بیماری را تشدید کند.

میوه و سبزیجات

میوه‌ها و سبزیجات سرشار از فیبرها و آنتی اکسیدان‌ها هستند و نقش محافظتی فوق‌العاده‌ای در مقابل سرطان‌ها و همچنین سرطان کولون ایفا می‌کنند.

محققان هلندی با مطالعه روی 450000 نفر ثابت کرده‌اند افرادی که روزانه 600 گرم میوه و سبزیجات مصرف می‌کنند 25 درصد کمتر در معرض ابتلا به سرطان کولون قرار می‌گیرند.

روش مصرف: میوه و سبزیجات را تازه به تازه مصرف کنید زیرا در این صورت آنتی اکسیدان‌های بیشتری جذب می‌کنید. متخصصان توصیه می‌کنند روزانه بین 5 الی 10 واحد یا 400 الی 600 گرم میوه و سبزیجات مصرف کنید./س

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.