مدیر زراعت سازمان جهاد كشاورزی هرمزگان گفت: در اجرای كشت محصولات زراعی خارج از فصل، كشت فلفل دلمه ای در این استان آغاز شد.

 

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بندرعباس كوروش صادقی اظهارداشت: سه هزار هكتار از زمینهای كشاورزی برای كشت این محصول آماده سازی شده است.

وی میزان برداشت فلفل دلمه ای را در هرمزگان 15تن در هكتار عنوان و پیش بینی كرد كه 45هزارتن محصول تولید و زمستان امسال به بازار مصرف به ویژه در استانهای تهران، البرز، اصفهان، فارس و یزد عرضه شود.

این مقام مسوول ابراز داشت: كشت فلفل دلمه ای از نوع رنگی و ساده با استفاه از بذرهای اصلاح شده در شهرستانهای خمیر، میناب، رودان و بندرعباس در فضای بازانجام و برداشت آن از اوایل دی ماه آغاز می شود.

هرمزگان یكی از مهم ترین تولید كنندگان محصولات سبزی و صیفی خارج از فصل كشور محسوب می شود كه در تنظیم بازار این محصولات تاثیربسزایی دارد.

وسعت اراضی زراعی هرمزگان افزون بر 80 هزار هكتار با تولید سالانه یك میلیون و 374هزارتن ذكر شده كه یك میلیون و 243 هزارتن آن شامل تولیدات زراعی خارج از فصل می شود./س

برچسب ها: آغاز ، فلفل دلمه ، هرمزگان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.