به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بندرعباس كوروش صادقی اظهارداشت: سه هزار هكتار از زمینهای كشاورزی برای كشت این محصول آماده سازی شده است.
وی میزان برداشت فلفل دلمه ای را در هرمزگان 15تن در هكتار عنوان و پیش بینی كرد كه 45هزارتن محصول تولید و زمستان امسال به بازار مصرف به ویژه در استانهای تهران، البرز، اصفهان، فارس و یزد عرضه شود.
این مقام مسوول ابراز داشت: كشت فلفل دلمه ای از نوع رنگی و ساده با استفاه از بذرهای اصلاح شده در شهرستانهای خمیر، میناب، رودان و بندرعباس در فضای بازانجام و برداشت آن از اوایل دی ماه آغاز می شود.
هرمزگان یكی از مهم ترین تولید كنندگان محصولات سبزی و صیفی خارج از فصل كشور محسوب می شود كه در تنظیم بازار این محصولات تاثیربسزایی دارد.
وسعت اراضی زراعی هرمزگان افزون بر 80 هزار هكتار با تولید سالانه یك میلیون و 374هزارتن ذكر شده كه یك میلیون و 243 هزارتن آن شامل تولیدات زراعی خارج از فصل می شود./س