مدیر کل جهاد کشاورزی استان همدان درگفتگو با
خبرنگار باشگاه خبرنگاران همدان گفت: امسال 20 هزار و 935 هکتار از زمین های کشاورزی استان زیرکشت این محصول رفته که پیش بینی می شود 384 هزار و 135 تن محصول برداشت شود.
رنجبرضرابی افزود : سال زراعی گذشته 344 هزار و 817 تن انگور از 20 هزار و 815 هکتار سطح زیرکشت برداشت شد. .
وی با اشاره به اینکه استان همدان در تولید انگور مقام دوم و در سطح زیر کشت مقام چهارم را دارد افزود:
دردنیا از هر هکتار 10 تن ، در ایران 11 تن و در استان همدان از هر هکتار 17 تن انگور برداشت می شود.
مدیرکل جهادکشاورزی استان:با بیان اینکه انگور سفید بی دانه ، عسگری ، یاقوتی ، فخری ، صاحبی ، ریش بابا ، شاهانی و خلیلی مهمترین ارقام انگوردر شهرستان ملایر و استان همدان هستند
گفت :58 درصد انگور استان همدان سفید بی دانه ، 11 درصد عسگری ، 4 درصد یاقوتی و 37 درصد فخری ، صاحبی ، ریش بابا ، شاهانی و خلیلی است که 27 هزار بهره بردار در تاکستان های استان همدان فعالیت می کنند.
رنجبرضرابی از تولید سالانه 35 درصد انگور استان به کشمش ، 10 درصد آبغوره ، 15درصد شیره ، مویز ، باسلق و 40 درصد به مصرف تازه خوری خبر داد
رنجبرضرابی افزود:شهرستان ملایر با 9 هزار و 983 هکتار مهمترین شهرستان استان در تولید انگور است.
همچنین استان همدان مقام سوم تولید کشمش بعد از خراسان رضوی و آذربایجان شرقی را دارد.
پارسال 35 هزار و 285 تن کشمش از استان همدان به کشور های اوکراین، عراق و امارات صادر شد./س