محققان در مطالعات خود دريافتند روغن نارگيل اين قابليت را دارد كه از رشد باكتري مخرب دندان جلوگيري كند و در توليد محصولات مراقبت از دندان استفاده شود.

به گزارش خبرنگار کلينيک باشگاه خبرنگاران؛ در اين مطالعه، محققان ايرلندي دو نوع روغن نارگيل و روغن زيتون را بررسي كردند كه متوجه شدند تنها روغن نارگيل مي‌تواند از رشد باكتري مخرب دندان جلوگيري كند.

اين محققان همچنين معتقدند روغن نارگيل مي‌تواند در مقابله با مخمر بوجود آورنده برفك نقش موثري داشته باشد اين روغن همچنين مي تواند با مخمر به وجود آورنده برفک دهاني مقابله کند

پژوهشگران ايرلندي معتقدند با وجود افزايش پوسيدگي دندان  60 تا 90  درصدي کودکان در کشورهاي صنعتي، روغن اين ميوه مي تواند جايگزين بسيار مناسبي براي مواد شيميايي ديگري که تاکنون در توليد محصولات مراقبت از دندان مورد استفاده قرار مي گرفته باشد.

اما بايد در مصرف اين ميوه به چند نکته توجه شود:

* نارگيل به دليل داشتن چربي زياد و مواد مغذي، چاق كننده است.


* اين ميوه به دليل گرم بودن ممكن است در گرم مزاجان مشكلاتي ايجاد كند. لذا اين گونه افراد بايد آن را با ميوه‌هاي ترش، ليمو و يا هندوانه بخورند

* اين ميوه به دليل گرم بودن ممكن است در گرم مزاجان مشكلاتي ايجاد كند. لذا اين گونه افراد بايد آن را با ميوه‌هاي ترش، ليمو و يا هندوانه بخورند

* با اين که روغن نارگيل يک روغن گياهي است، اما داراي مقدار زيادي چربي اشباع مي باشد. به همين دليل افراد دچار چربي خون بالا و بيماران قلبي نبايد از روغن نارگيل استفاده نمايند./عط

برچسب ها: روغن ، نارگیل ، باکتری ، دندان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.