کپور از ماهیان غیر غضروفی و نیمه مهاجر دریای خزر و بومی آسیا و اروپا است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران گیلان، نام علمی این ماهی Cyprinus Carpio  است و آبهای گرم و بستر پوشیده از لجن، رودخانه ها و دریا محل  زندگی و مواد غذایی لجنی، لارو حشرات، کرم ها، حلزون ها، اجزای گیاهی و به ندرت تخم ماهی ها از غذاهای مورد علاقه این آبزی است.

25 نوع کپور در دریای خزر وجود دارد و قسمت جنوبی دریای خزر، سفیدرود و گرگان رود محل تخم ریزی این ماهی است که در هر فصل تخم ریزی بین 200 تا 750 هزار عدد تخم گذاری می کند.

به عقیده قدیمیها پوسته نازک زیر فلس کپور برای درمان بیماری یرقان مفید است. کپور طلایی، چرمی و آیینه ای از گونه های مختلف این ماهی است./ س

برچسب ها: ماهی ، کپور ، دانشنامه ، آبزیان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.