به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران خوزستان، نادر پوررکنی امروز در گفتوگو با خبرنگاران در شوشتر اظهار داشت: در ماههای گذشته کشت سویا در شوشتر آغاز شده و تاکنون از مرز 200 هکتار گذشته است.
وی با اشاره به اینکه کشت سویا در شهرستان شوشتر ادامه دارد، افزود: در هفتههای آینده کشت سویا در این شهرستان به مرز 250 هکتار خواهد رسید.
پوررکنی خاطرنشان کرد: در سال جاری هفتهزار و 700 کیلوگرم بذر سویا از ارقام DPX، صفیآباد، GS20 و مقدار 32 هزار و 800 کیلوگرم کود فسفات و ازته مورد نیاز بین کشاورزان توزیع شده است.
وی خاطرنشان کرد: این میزان کود برای کشت 82 هکتار سویا بین کشاورزان توزیع شده است.
این مقام مسئول تاکید کرد: در سطح شهرستان شوشتر بیش از 200 هکتار مزارع و باغهای خرما وجود دارد و نخیلات در هر هکتار بیش از 7 هزار و 800 کیلوگرم خرما تولید میکنند که در نوع خود رقم قابل توجهی است.
پوررکنی با اشاره به آغاز برداشت خرما و خارک در شهرستان شوشتر تصریح کرد: برداشت تا نیمه مهرماه ادامه خواهد داشت.
رئیس اداره جهاد کشاورزی شوشتر تاکید کرد: در برداشت این محصول تلاش میشود که 70 درصد از محصولات تولید شده به صورت خرما برداشت شود.
وی اضافه کرد: در سطح شهرستان شوشتر بیش از 400 هکتار باغهای خرما و رطب وجود دارد که در حال رایزنی برای افزایش این میزان هستیم.
پوررکنی تاکید کرد: مبارزه با آفات محصول ذرت همیشه با سموم کشاورزی انجام میشد که در سالجاری در سطح شهرستان به صورت بیولوژیک با این آفات مقابله شده است.
وی گفت: این روش با رهاسازی زنبور براکن در سطح مزارع انجام میشود و کرم کارادرینا در این روش نابود خواهد شد.
این مسئول تاکید کرد: در سالجاری بیش از 170 هکتار از اراضی شهرستان شوشتر زیر کشت ذرت دانهای و علوفهای رفته است.
پوررکنی با اشاره به کشتهای تابستانی در این شهرستان افزود: در یکماه گذشته بیش از 20 هکتار از اراضی زیر کشت شلتوک شهرستان شوشتر را با طعمهگذاری علیه موش صحرایی آفتزدایی کردهایم.
وی با اشاره به اینکه این آفت خسارت زیادی به مزارع شلتوک میرساند، تاکید کرد: موش صحرایی خسارتهای جبران ناپذیری به محصول شلتوک وارد میکند./س