به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج ، امینی متخصص تغذیه گفت: ایرانی ها به علت علاقمندی به غذاهای پرنمک بالاترین سرانه مصرف نمک را در بین سایر کشورها به خود اختصاص داده اند.
وی گفت: مصرف غذاهای شور به نوعی مزاج ایرانیها را تغییر داده است و در چنین حالتی ابتلا به بیماری های گوارشی، سکته های قلب، فشار خون را بشدت افزایش داده است.
امینی افزود: میزان استاندار مصرف نمک سه گرم در روز است که در ایران این میزان 10 تا 11 گرم است.
وی گفت: متاسفانه علاقمندی به مصرف غذاهای شور موجب اضافه وزن در دوران کودکی می شود و به نوعی نسل ما در خطر بسیاری از بیماری ها قرار می گیرد./س