سرانه مصرف نمک در ایران بیش از دو برابر استاندارد جهانی است

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران سنندج ، امینی متخصص تغذیه گفت: ایرانی ها به علت علاقمندی به غذاهای پرنمک بالاترین سرانه مصرف نمک را در بین سایر کشورها به خود اختصاص داده اند.
وی گفت: مصرف غذاهای شور به نوعی مزاج ایرانیها را تغییر داده است و در چنین حالتی ابتلا به بیماری های گوارشی، سکته های قلب، فشار خون را بشدت افزایش داده است.
امینی افزود: میزان استاندار مصرف نمک سه گرم در روز است که در ایران این میزان 10 تا 11 گرم است.
وی گفت: متاسفانه علاقمندی به مصرف غذاهای شور موجب اضافه وزن در دوران کودکی می شود و به نوعی نسل ما در خطر بسیاری از بیماری ها قرار می گیرد./س

برچسب ها: نمک ، سرانه ، فشار خون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.