به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، بیشتر اوقات والدین از وجود یک دوست خیالی درخانه احساس ترس می کنند گاهی برخی از آنها ترس و ناامنی را در کودکان ایجاد می کنند که باعث نگرانی خود والدین می شود.
کودکانی که دوستان خیالی دارند اغلب سازگارتر هستند این کودکان تجربیات و آرزوهای خود را از زبان فردی دیگر نیز بیان می کنند که پرسش کننده و پاسخ دهنده یک نفر خواهد بود.
جابری روانشناس درگفتگو با خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران افزود: بیشتر کودکان درسنین پایین دوستان خیالی برای خود دارند که با بزرگتر شدن آنها این دوستی خیالی کم کم از بین می رود.
وی اظهار داشت: این دوستان خیالی نگران کننده نبوده و موقعیتی را برای کودکان ایجاد می کند که کودک کنترل قدرت خشم و برنامه ریزی را بیاموزد.جابری ادامه داد: دوستان خیالی به والدین کمک می کند که تا از افکار کودک با خبر شوند این دوستان نشان دهنده اضطراب نیست بلکه نشان دهنده خلاقیت کودکان بوده و کمک می کند تا کودک احساساتش را بروز دهد.
وی خاطرنشان کرد: والدین نباید تصور کنند که داشتن دوستان خیالی باعث انزوا و گوشه گیری بیش از حد فرزندانشان می شود و کودک به دلیل صحبت با کسی که وجود ندارد مسخره و تنبیه نکند./ز
گزارش از ریحانه جمشیدی