به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از پرس تی وی، باراک بعد از ديدار با دريا سالار جيمز وينفلد، معاون رئيس ستاد مشترک ارتش امريکا گفت: ما با چالشي بزرگ روبرو هستيم اما زمان با سرعت متفاوتي براي ما (امريکا و اسرائيل) ميگذرد.
بر اساس بيانيه وزارت امور نظامي رژيم اسرائيل، باراک افزود: ما همچنين اختلافنظرهايي داريم. اسرائيل حق خود را براي اقدام مستقل محفوظ ميدارد و امريکا نيز اين امر را درک ميکند. با وجود اين، در مورد آمادگي امريکا براي مواجهه با چالش در همه سطوح تردید وجود دارد.
باراک پیشتر به راديو اسرائيل گفته بود: ما مصمم به جلوگيري از هستهاي شدن
ايران هستيم و تمام گزينهها روي ميز است. زماني که اين حرف را ميزنيم،
جدي هستيم.
با وجود اين، شيمون پرز، رئيس رژيم اسرائيل ضمن منتفي دانستن حمله يک جانبه
رژيم اسرائيل به تاسيسات هستهاي ايران، گفت: تل آويو به کمک واشنگتن براي
عمليات نظامي عليه تهران احتياج خواهد داشت.
رژيم اسرائيل تهديدهاي خود را مبني بر حمله يک جانبه نظامي به تاسيسات هستهاي ايران قبل از انتخابات رياست جمهوري امريکا در ۶ نوامبر (۱۶ آبان) افزايش داده است. با وجود اين، امريکا مخالف هرگونه اقدام نظامي رژيم اسرائيل است.
بنا بر گزارش روزنامه اسرائيلي يديعوت احارونوت، مقامات ارشد امريکا در دولت باراک اوباما، رئيس جمهور اين کشور از طريق دو دولت اروپايي پيامي محرمانه را به ايران فرستادهاند و در اين پيام اعلام کردهاند که امريکا، در صورتي که اسرائيل تصميم بگيرد که دست به حمله نظامي "يک جانبه و بدون هماهنگي" بزند، از آن حمايت نميکنند.
در گزارش اين روزنامه همچنين آمده است، واشنگتن قصد دارد از حمله ايران به تاسيسات و پايگاههاي امريکا در خليج فارس، جايي که اين کشور ناوهاي هواپيمابر و چندين پايگاه نظامي را مستقر کرده است، جلوگيري کند.
تهديدهاي رژيم اسرائيل بر پايه اتهامات بياساس مبني بر انحراف برنامه انرژي هستهاي ايران به سمت توليد سلاحهستهاي استوار است.
مقامات ايران گفتهاند هرگونه حمله نظامي به اين کشور با پاسخي کوبنده روبرو خواهد شد. آنها همچنين هشدار دادهاند که چنين اقدامي منجر به جنگي خواهد شد که مرزهاي آن از خاورميانه فراتر خواهد رفت.
سردار علي فدوي، فرمانده نيروي دريايي سپاه پاسداران انقلاب اسلامي روز چهارشنبه هشدار داد، اگر آمريکا در خليج فارس دست به حماقتي بزند به فضل الهي سربازانشان جان سالم به در نخواهند برد.
ايران همچنين ضمن رد اتهامات، ميگويد، به عنوان يکي از امضاکنندگان پيمان منع گسترش سلاحهاي اتمي (انپيتي) و عضوي از آژانس بينالمللي انرژي اتمي حق استفاده از فنآوري هستهاي براي مقاصد صلحآميز را دارد.