به گزاش خبرنگارباشگاه خبرنگاران ايلام؛ حشمت الله عسگری با بیان این مطلب افوزد: پیله وران و تعاونی های مرزنشینان ظرفیت های بدون استفاده ای هستند که می توان با تعیین تکلیف آنها، از این توانایی و ظرفیت برای ارتقا تعامل های اقتصادی دو کشور بهره برد.
وی افزود: امروز با توجه به وجود تحریم ها بیش از هر زمان دیگری به فعالیت بازارچه مرز بین المللی مهران نیاز است و در این راستا پس از بررسی و رفع مشکلات موجود تا پایان هفته، باید فعالیت در مرز به صورت شبانه روزی انجام شود.
معاون برنامه ریزی استانداری ایلام گفت: با وجود پنج هزار نفر پیله ور در استان اقدام خاصی در زمینه صادرات و واردات آنان و استفاده از ظرفیت مطلوب صورت نگرفته است.
عسگری با اشاره به اینکه مرز بینالمللی مهران ظرفیت بسیار بالایی برای توسعه روابط ایران و عراق دارد، گفت: مرز مهران با وجود استعدادها و ظرفیتهای مناسب در بخشهای مختلف اقتصادی، کشاورزی و زیارتی از ظرفیت بالایی برای تبدیل شدن به منطقه ویژه اقتصادی برخوردار است.
وی با بیان اینکه وجود مرز مشترک با عراق، اهمیت تامین زیرساختها در مرز مهران را دو چندان کرده است، افزود: بازار عراق از بستر مناسبی برای ایجاد روابط تجاری برخوردار است که میطلبد برای تامین زیرساختها جذب سرمایهگذاریهای جدید در استان، بهویژه در مرز مهران اهتمام جدی شود.
معاون برنامه ریزی استاندار ایلام همچنین خواستار تدوین یک برنامه پنج ساله در راستای سند راهبردی توسعه صادرات غیر نفتی توسط دستگاه های اجرایی در استان شد. /س