به گزارش گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران ، حسین بابایی در اصفهان اظهار کرد: به موسیقیدانان و فعالان عرصه هنر در پایتخت بیشتر اهمیت داده میشود به نوعی که فضای تهیه و پخش موسیقی و آلبومهای موسیقی به صورت انحصاری در دست پایتختنشینها قرار دارد.
وی در مورد فضای موسیقی کشور افزود: با این وجود که فضای موسیقی اصفهان نسبت به سالهای اخیر بهتر شده است، اما باز هم نمیتوان گفت؛ فضای موسیقی اصفهان فضای خوبی دارد، زیرا فضای موسیقی اصفهان بیشتر موسیقی سنتی را میپذیرد و صدا و سیما نیز به پخش موسیقی سنتی اکتفا میکند.
خواننده اصفهانی اضافه کرد: با وجود اینکه استعدادهای زیادی در زمینه موسیقی در شهرستانها به ویژه اصفهان وجود دارد، اما فضای موسیقی کشور بیشتر به دست هنرمندان پایتخت نشین اداره میشود.
وی در ادامه با اشاره به اینکه فضای موسیقی کشور بیشتر به دست پایتختنشینها هدایت میشود، بیان کرد: صدا و سیمای اصفهان برای معرفی هنرمندان اصفهانی به خود زحمت نمیدهد، به همین دلیل این هنرمندان ناشناخته باقی میمانند و سهمی در موسیقی کشور به دست نمیآورند.
بابایی در ادامه برنامه زنده رود را مؤثرترین برنامه در معرفی هنرمندان اصفهانی در سطح کشور دانست و گفت: برنامه تلویزیونی زندهرود که در سراسر کشور بیننده داشته و محبوب است، تنها به دعوت از ستارههای پایتخت اکتفا میکند و اگر هنرمندان اصفهانی بخواهند در این برنامه حضور داشته باشند باید پول بپردازند.
وی در انتقاد از بیمهری برنامه زندهرود ادامه داد: زمانی که هنرمندان اصفهانی در حسرت دیده شدن هستند، هنرمندان پایتخت بر صندلیهای زنده رود تکیه میزنند.
این خواننده اصفهانی با بیان اینکه اصفهان هنرمندان زیادی را با کارهای پرمحتوا و قوی در خود پرورانده است، گفت: اصفهان بهترین امکانات و استودیوهای موسیقی را دارد، اما با بیتوجهی و بیمهری که نسبت به هنرمندان به ویژه هنرمندان در زمینه موسیقی میشود، آنها باید مسافت طولانی را طی کنند و فعالیتهای خود را در پایتخت به ثمر برسانند.
وی تصریح کرد: اداره فرهنگ و ارشاد برای تأیید و صدور مجوز آلبومهای موسیقی، تنها استودیوهای پایتخت را مورد تأیید میداند و آلبومهایی که در استودیوهای شهرستانها ضبط شدهاند را بدون هیچ بررسی ضعیف میدانند.
بابایی تصریح کرد: همه این بیتوجهیها به این دلیل است که رسانههای اصفهان، در جهت معرفی هنرمندان تلاشی نمیکنند، در صورتی که هنرمندان پایتخت از جانب رسانههای و شبکههای ماهواره ای ایران حمایت میشوند.
وی با اشاره به اینکه، استعدادهای فراوانی در اصفهان وجود دارد اما اصفهان همیشه در معرفی و حمایت از هنرمندانش ضعیف عمل میکند، گفت: بسیاری از خوانندههای مطرح در کشور حتی توانایی اجرای زنده را ندارند، اما به علت پرداخت هزینههای سنگین توانستند خود را تبدیل به ستاره کنند و اکنون با پشتوانهای که به دست آوردهاند به راحتی برای آلبومهای هرچند بیمحتوای خود مجوز دریافت کنند، و دیده میشود که این خوانندگان به راحتی در تلویزیون و رادیو دعوت شده و با آنها به عنوان کارشناسان موسیقی صحبت میشود و صدای آنها نیز از شبکههای ملی پخش میشود.
این ترانهسرا و خواننده رادیو و صدا و سیمای اصفهان را در پخش موسیقی و معرفی هنرمندان به سیستم داس کامپیوتر تشبیه کرد و ادامه داد: صدا و سیمای اصفهان به پخش آثاری از فعالان عرصه موسیقی سنتی همچون افتخاری، سراج و غیره بسنده میکند و برنامههای سیمای اصفهان هم تنها به پخش سریالهای قدیمی همچون جومونگ و پخش چند برنامه میزگردهای پزشکی و تغذیه اکتفا کرده است./ج1