مصرف کمی خشکبار در هر روز می‌تواند به مبارزه با دیابت و بیماری‌های قلبی کمک کند.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک ، گروهی از محققان دانشگاه ایالتی «لویزیانا» در آمریکا متوجه شدند افرادی که سه نوع خشکبار از جمله گردو، پسته و بادام هندی مصرف می‌کنند نسبت به افرادی که خشکبار مصرف نمی‌کنند، لاغرترهستند و این افراد سطح کلسترول خوب در خون آنها بالاتر و سطح پروتئین‌های التهابی و بیماری قلبی در بدن آنها پایین‌تر است.

بر پایه ی این گزارش ، آنها بر این باورند که در افرادی که خشکبار استفاده می‌کنند، احتمال ابتلا به عوامل خطرسازی که می‌توانند موجب ابتلا به سکته مغزی، دیابت و بیماری‌های قلبی شوند، پنج درصد کمتر است.

براساس نتایج این تحقیق مصرف‌کنندگان خشکبار نسبت به افرادی که خشکبار مصرف نمی‌کنند، وزن کمتر، شاخص جرم بدنی پایین‌تر و دور کمر کوچکتری دارند.

این گزارش حاکی از آن است که ، شما هم اگر می‌خواهید به این نتایج برسید تنها کافی است روزانه بیش از یک چهارم اونس (۶۸/۳۹ گرم) خشکبار مصرف کنید تا چهارعامل خطرساز یعنی چاقی شکمی، فشار خون بالاو سطح بالای گلوکز در شما هم ماننداین افراد کمتر شود./س

برچسب ها: خشکبار ، دیابت ، کلسترول
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.