زارعی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اراک، افزود: میزان تولید محصولات باغی استان شامل میوه، گل و گیاهان زینتی و سبزی و صیفی در سال جاری حدود 400 هزار تن و پارسال 360 هزار تن بوده است.
وی اظهار كرد: كاهش خسارت های ناشی از عوامل طبیعی و غیر مترقبه و مدیریت مطلوب باغ ها به لحاظ هرس به موقع درختان و تغذیه صحیح از عوامل افزایش تولیدات این استان است.
مدیر باغبانی جهاد كشاورزی استان مركزی بیان كرد: همچنین تاسیس واحدهای گلخانه ای جدید و به ثمر نشستن نهال های غیر بارور از دیگر عوامل تاثیر گذار در تولید است.
زارعی خاطر نشان كرد:مهمترین محصولات باغی و گلخانه ای این استان شامل انگور، پسته، انار و گل و گیاهان زینتی است كه علاوه بر مصرف داخلی به كشورهای دیگر نیز صادر می شود.
وی ادامه داد:سطح زیر كشت باغ های استان 56 هزار هكتار است كه سه هزار هكتار آن غیر بارور و 53 هزار هكتار آن بارور است.
مدیر باغبانی جهاد كشاورزی استان مركزی یادآور شد: هم اكنون این استان مقام دوم كشور را در میزان تولید و سطح زیر كشت انار و گل و گیاهان زینتی دارد.
زارعی اضافه كرد: همچنین استان در تولید پسته مقام ششم و در تولید انگور مقام نهم كشور را به خود اختصاص داده است.
وی گفت: شهرستان های ساوه، زرندیه،خنداب و اراك به ترتیب رتبه های اول تا چهارم را در سطح زیر كشت محصولات باغی دارند.
مدیر باغبانی جهاد كشاورزی استان مركزی افزود: هم اكنون شهرستان ساوه با 17 هزار هكتار سطح زیر كشت 30 درصد از باغ های استان را به خود اختصاص داده است./ع