به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران به نقل از راديو بين المللي فرانسه،طبق اين گزارش هر چهل دقيقه يک نفر به زندگي خود پايان مي دهد. اين رقم بسيار بالاتر از آمار قربانيان جنگ و يا قتل است.
بحران اقتصادي موجب افزايش نرخ خودکشي در سراسر جهان شده است.
بيش از بيست ميليون نفر در سراسر جهان تلاش کرده اند خود را بکشند.
بيشترين ميزان خودکشي در ميان جوانان15 تا 19 سال و افراد مسن ثبت شده است.
طبق تحقيقات انجام شده ميزان مرگ و مير بر اثر خودکشي در ميان مردان سه برابر بيشتر از زنان است اما زنان سه برابر مردان تلاش مي کنند خود را بکشند که اين اقدام نافرجام باقي مي ماند. دليل اين مسئله اين است که مردان از شيوه هاي افراط گرايانه تري براي خودکشي استفاده مي کنند.
همان اقشار جامعه مي توانند خودکشي کنند اما ميزان خودکشي در ميان بازنشستگان، افراد بيکار، افراد مطلقه، افراد بدون فرزند، شهرنشين و افرادي که به تنهايي زندگي مي کنند بيشتر است.
کارشناسان اعلام کرده اند ميزان خودکشي طي چند سال گذشته در برخي کشورها شصت درصد افزايش يافته است.
ميزان خودکشي در کشورهاي آمريکاي لاتين و مرکزي مانند پرو، مکزي، برزيل و به ويژه کلمبيا در مقايسه با ساير کشورها کمتر است. اما در مقابل در کشورهاي اروپاي شرقي و روسيه ميزان خودکشي بيشتر است.
با وجود آنکه کشورهاي اسکانديناوي همواره در صدر شادترين کشورهاي جهان طبقه بندي مي شوند که سياست هاي خانوادگي در آنها بسيار پيشرفته است، برابري هاي اجتماعي وجود دارد واقتصادي بسيار شکوفا است، اين کشورها نيز در ميان کشورهايي طبقه بندي مي شود که شمار خودکشي در آنها بالا است.
نتيجه تحقيقي که سال گذشته در آمريکا انجام شد حاکي است که ميزان خودکشي در ميان کشورهاي شادتر بيشتر است. به علاوه شرايط آب و هوايي و مذهبي در ميزان خودکشي نقشي تعيين کننده ندارند.
بحران اقتصادي يکي از دلايل افزايش ميزان خودکشي است.
در ماه آوريل بررسي انجمن تحقيقات اقتصادي و اجتماعي ايتاليا نشان داد از سال دوهزار و ده ميزان خودکشي افزايش يافته است. طبق اين تحقيق روزانه يک تن در ايتاليا به دليل بحران اقتصادي خودکشي مي کند. به علاوه در سال 2010 در ا ين کشور ميزان خودکشي در ميان افراد بيکار سي درصد افزايش يافته است.
در فرانسه نيز سالانه يازده هزار تن به زندگي خود پايان مي دهند. اين رقم سه برابر افرادي است که بر اثر تصادف جان خود را از دست مي دهند.
بخش ديگري از اين تحقيقات حاکي است آمار رسمي در مورد خودکشي در کشورهاي آسياي جنوبي و آفريقايي وجود ندارد. اين به دليل تابو بودن خودکشي در برخي فرهنگ ها است.