به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شهرکرد:
حمید مهري، با اشاره به اينکه استان چهارمحال و بختياري، اسفندماه پارسال به جمع توليدکنندگان مرغ ارگانيک پيوست، گفت: تاکنون، سه محموله مرغ ارگانيک، از قرار هر محموله به وزن هفتاد تن، در اين استان، توليد و روانه بازار مصرف شده است.
مدیركل دامپزشكی استان چهارمحال و بختیاری، با بيان اينکه در مراحل قبلي، هر بار جوجه ريزي به تعداد 60 هزار قطعه اجرا مي شد، خاطرنشان کرد: این مرغ ها از نظر ظاهری تفاوتی با مرغ های غیر ارگانیک ندارد و بر روي بسته بندي اين نوع مرغ ها، ارگانيك بودن آن درج مي شود.
حمید مهري افزود: تا پايان برنامه پنجم توسعه، 20 درصد از واحد های توليد مرغ استان چهارمحال و بختياري، گوشت سفيد ارگانيک توليد خواهند کرد.
مرغ ارگانيک، محصولي است که حداقل مواد شيميايي در توليد آنها به کار رفته است و آنتي بيوتيک که به عنوان محرک رشد مرغ، در هر وعده غذايي استفاده مي شود، کاملاً از چرخه توليد حذف مي شود. /ب