وی افزود: سطح باغات زیتون استان گلستان حدود 15 هزار و 700 هكتار است كه از این سطح حدود 4500 هكتار آن بارور است.
وی پیش بینی كرد: از مجموع تولید میوه زیتون حدود 35 درصد آن در بخش تهیه كنسرو و مابقی برای استحصال روغن در واحدهای فرآوری مصرف شود.
وی اضافه كرد: هم اینك تعداد 6 واحد فرآوری تولید روغن زیتون با ظرفیت دو هزار و 60 تن روغن و هشت واحد فرآوری كنسرو با ظرفیت چهار هزار و 520 تن میوه در استان مشغول به كار هستند.
وی خاطرنشان كرد: سطح باغات زیتون استان سال به سال در حال افزایش است و پیش بینی می شود تا پایان برنامه پنجم حدود 25 تا 30 تن میوه تولید شود./ب