به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران ارومیه ، مرتضی نظری در نشست بررسی مشکلات واحدهای تولیدی در سلماس اظهار داشت: در راستای توسعه واحدهای تولیدی از راهاندازی کارخانه شماره دو پاکدیس حمایت میکنیم.
وی با اشاره به ظرفیتهای سلماس در بخش کشاورزی افزود: ظرفیت محصولات کشاورزی در شهرستان سلماس فراوان و دارای مقامهای برتر در سطح استان است.
نظری اضافه کرد: کارخانه شماره دو پاکدیس در اوایل مهر ماه سال جاری مورد بهرهبرداری قرار میگیرد.
به گفته فرماندار سلماس با راهاندازی کارخانه شماره دو این شرکت در سلماس شاهد حمایت از کشاورزان و تولیدکنندگان بومی این شهرستان خواهیم بود.
مدیرعامل شرکت پاکدیس ارومیه نیز در این نشست از خریداری و نصب تمام ماشینآلات و تجهیزات کارخانه شماره دو سلماس خبر داد و اظهار داشت: این واحد در مدت 20 روز آینده کار خود را آغاز میکند.
ناصر صمدی گفت: با راهاندازی این کارخانه 60 نفر مستقیم و 180 نفر غیرمستقیم در شهرستان سلماس اشتغالزایی خواهد کرد.
شرکت پاکدیس به منظور بهرهبرداری مناسب و مفید از محصولات کشاورزی منطقه از جمله انگور سفید و قرمز، سیب، آلبالو، گلابی، هلو، زردآلو، آلو، انار و گوجه فرنگی و استفاده از ملاس چغندرقند تولیدی کارخانجات قند (برای تولید الکل) در زمینی به مساحت عرصه 27 هکتار و اعیان 26 هزار مترمربع در سال 1349 تاسیس شد تا با استفاده از تکنولوژی مدرن، پرسنل با تجربه، محصولات گوناگونی را با هدف جلب رضایت مشتریان تولید کند.
در کنار ماشینآلات تولید و بستهبندی محصولات یاد شده، واحد تولید الکلسازی که محصول آن الکل طبی 96 درصد و الکل صنعتی 90 درصد است با بالاترین استاندارد در حال فعالیت است.
در سالهای اخیر با تجهیز واحد تولید کنسانتره و واحد تولید پوره و دستگاه پرکنی اسپتیک تولیدات این شرکت به بازارهای مصرف به ویژه اروپا، جنوب شرقی آسیا و آسیای میانه راه یافته است.
با افزودن دو واحد تولیدی یاد شده و بهرهگیری از توان مدیریتی و فنی پرسنل مجرب، توان تولید این شرکت تا 15 هزار تن انواع کنسانتره در سال افزایش یافته است.
این شرکت با تجهیز خط تولید و بستهبندی Can در سال 1386 اقدام به تولید انواع آب میوه طبیعی و پالپدار در قوطیهای ml 250 و ml 330 کرده است./ع