بیش از 79 هزارتن گوشت مرغ در 5 ماه امسال در مازندران تولید و روانه بازار شد .

 

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران از جوجه ریزی 42 میلیون قطعه در واحدهای گوشتی استان خبر داد و گفت : 79 هزار تن گوشت مرغ آماده طبخ به ارزش بیش از 4 هزار و 43 میلیارد ریال در این مدت در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شد .
نگهدار با اشاره به اینکه در 5 ماه امسال بیش از 190 میلیون قطعه جوجه یکروزه با کیفیت مطلوب در جوجه کشی های استان تولید و در کشور توزیع شده افزود : از این تعداد 103 میلیون جوجه مربوط به واحدهای مرغ مادر استان با میانگین هچ 82 درصد بود که ارزش ریالی آن بیش از 920 میلیارد ریال است .

بگفته او برنامه ریزی مدون و اجرای طرحهای اصلاح ساختار و بهسازی واحدهای مرغداری و توسعه کیفی صنعت طیور در مازندران افزایش راندمان تولید و کاهش ضریب تبدیل و استفاده بهینه از طرحهای ظرفیتهای موجود می تواند به تولید 200 هزار تن در سال دست یافت ./ع

برچسب ها: تولید ، گوشت ، مرغ
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.