ذبیح ا... عابدیان در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد با بیان این مطلب گفت: تعداد کارگاه های فعال ابریشم کشی در شهرستان بایگ به 1200 کارگاه کاهش یافته در حالی که این رقم در سال 79، دو هزار و 500 کارگاه بوده است.
وی با بیان این مطلب که در هر کارگاه دو نفر به طور مستقیم مشغول به کار هستند ادامه داد: شغل بیشتر مردم بایگ ابریشم کشی است که به دلیل تعطیل شدن کارگاه ها و بیکاری، مجبور به مهاجرت شده اند.
مدیرعامل شرکت تعاونی ابریشم کشان بایگ علت اصلی این نابسامانی در فعالیت کارگاه های ابریشم کشی را ساختار مدیریتی ضعیف دانست و افزود: متولی تولید مواد اولیه ی مورد نیاز این کارگاه ها، سازمان جهاد کشاورزی است اما با توجه به مرتبط بودن فعالیت ابریشم کشی به سازمان میراث فرهنگی و صنایع دستی، نظارت و رسیدگی لازم به کارگاه ها و ابریشم کشان صورت نمی گیرد.
عابدیان با ارائه راهکارهایی برای بهبود وضعیت کارگاه های ابریشم کشی بیان کرد: فعالیت این کارگاه ها در ده سال اخیر رو به کاهش بوده است که با واگذاری مدیریت این فعالیت ها به بخش خصوصی برابر اصل 44 قانون اساسی، زمینه ی افزایش تولید ابریشم خام در این شهرستان فراهم می شود /س