به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، اگر در معرض خطر ابتلا به بیماری قلبی هستید، باید از خوردن زرده تخم مرغ اجتناب کنید، زیرا این ماده غذایی باعث سختتر شدن رگهای خونی میشود.
تشکیل پلاک یکی از دلایل شایع حملات قلبی و سکته به شمار میآید و سالانه جان تعداد زیادی از مردم را میگیرد. به این ترتیب افرادی که مستعد ابتلا به بیماری قلبی هستند باید این غذا را از وعده صبحانه خود کنار بگذارند.
برای بررسی این موضوع، دانشمندان رژیم غذایی بیمارانی که دارای میانگین سنی 61/5 سال بودند را تحت نظر قرار داده و با استفاده از تجهیزات پیشرفته میزان انباشت چربی در رگهای آنها را اندازهگیری کردند.
تقریبا از 40 سالگی به بعد میزان پلاکهای انباشته شده در دیواره داخلی رگها افزایش پیدا میکند، اما سیگار کشیدن و مصرف زرده تخم مرغ میتواند به این عامل خطرناک سرعت ببخشد.
افرادی که در هفته بیش از 3 زرده تخممرغ میخورند بسیار بیشتر از افرادی که حداکثر 2 زرده تخممرغ مصرف میکنند دارای پلاک در رگهای خود هستند. زرده تخممرغ یکی از منابع بسیار غنی از کلسترول است و میتواند به جمع شدن کلسترول در رگها کمک کند./س