موسی گودرزی در گفت و گو با
خبرنگار باشگاه خبرنگاران یاسوج افزود: میان وعده مناسب،انرژی لازم را جهت فعالیت روزانه و مطالعه دانش آموزان تامین نموده و عادات غذایی درست را پایه ریزی می کند.
وی با بیان اینکه میان وعده از بیماری های مزمنی مانند بیماری های قلبی،سرطان،دیابت ،فشارخون بالا وچاقی جلوگیری می کند و می تواند نقش مهمی در سلامت دانش آموزان داشته باشد، افزود: اغلب کودکان ونوجوانان به میزان لازم میوه وسبزی مصرف نمی کنند، لذا توصیه می شود بخش اصلی میان وعده آنان از این گروه از مواد غذایی باشد .
این کارشناس تغذیه با بیان اینکه مصرف میوه و سبزیجات، منبع بسیار خوبی از انواع ویتامین ها به ویژه ویتامین های A و Cوهمچنین فیبر هستند، یادآور شد: سیب ،زرد آلو ،موز ،گیلاس ،آلبالو ،گریب فورت ،انگور ،طالبی ،نارنگی، پرتغال ،هلو ،آلو ،توت فرنگی ،هندوانه مثال های خوبی از میوه ها هستند .
گودرزی با بیان اینکه میوه های خشک وبرگ ها مثل کشمش ،برگ هلو وزرد آلو وسایر میوه های خشک شده به خصوص اگر بدون شکر باشد جایگزین نهایی مناسبی برای میوه هستند، اظهار داشت: دانش آموزان می توانند به راحتی از آنهادر زمان های زنگ تفریح استفاده کنند./س