کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت : استفاده از میوه و سبزی هایی که حاوی ویتامین آ هستند از جمله موز / انبه / خرمالو / برگه زردآلو / کاهو و اسفناج موجب افزایش مقاومت بدن در برابر عفونتها / سرماخوردگی و تقویت سیستم دستگاه گوارشی می شود .
مکرمی استفاده از انواع مرکبات و شلغم که حاوی ویتامین c است را برای افزایش سیستم ایمنی بدن مفید دانست و افزود : تا حد امکان از آب میوه / میوه و سبزیهای فریز شده استفاده نکنند .
وی توصیه کرد در هنگام سرماخوردگی خود سرانه دارو بویژه آنتی بیوتیک ها را مصرف نکنند ./س