کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران گفت : مصرف عسل باعث افزایش ادرار و خرد شدن سنگ های مجاری ادرار می شود و کلیه را ضد عفونی می کند .
امینی افزود : عسل حاوی مقدار کمی پروتئین و فاقد نمک است و مصرف آن برای افراد دیابتی مضر است .
بگفته وی قند موجود در عسل آسیبی به دندان نمی رساند .
کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت : عسل دارای نوعی آنتی بیوتیک طبیعی است و هیچ اسیدی در دهان تولید نمی کند .
امینی افزود : اگر چای با عسل مصرف شود بعلت وجود ماده فلورین در چای از فساد دندان ها جلوگیری می کند ولی اگر چای با شکر مصرف شود خاصیت فلورین آن از بین می رود و باعث فاسد شدن دندان می شود ./س