سعید سلیمانی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: هنگام تغذیه دام، تمام قسمت های علوفه سیلو شده به خوبی مصرف ی شود و چیزی باقی نخواهد ماند.
وی تصریح کرد: با انتخاب گیاهان مناسب برای سیلو کردن، علوفه بیشتری تولید می شود.
سلیمانی ادامه داد: برای سیلو کردن می توان محصول را زودتر برداشت نمود تا به این ترتیب در مصرف آب و آبیاری نیز صرفه جویی شود.
مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: گیاهانی مانند جو، سورگوم، گندم و ذرت چنانچه به حالت سبز برداشت شوند، می توان 30 تا 50 درصد ارزش غذایی بالاتری در هکتار قابل پیش بینی است.
وی اظهار داشت: دامداران می توانند با سیلو کردن، علوفه ارزان تری تولید کنند.
سلیمانی تاکید کرد: ارزش غذایی علوفه های سیلو شده در تمام مدّت مصرف به طور یکنواخت، حفظ شده و تغییرات آب و هوایی مانند گرما و سرما روی آنها اثر ندارد/س