دکتر نغمه مخبر در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، با بیان این که براساس پژوهش های انجام شده افرادی که کاهو و اسفناج بیشتری مصرف می کنند افزود: این افراد در مقایسه با دیگر همسالان خود بسیار کمتر به فراموشی مبتلا می شوند.
وی افزود: سالمندان مصرف سبزیجاتی مانند کدو و گل کلم رادربرنامه غذایی خود قراردهندکه موجب تقویت حافظه می شود.
مخبربابیان اینکه آلزایمر شایعترین شکل زوال عقل در میان سالمندان به شمار می رود گفت:این بیماری به شدت توانایی های فرد را در انجام فعالیت های روزانه مختل می کند.
عضو مرکز تحقیقات روانپزشکی و علوم رفتاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: اگر سالمندان اسامی افراد را دائما فراموش می کنند یا فکر می کنند حافظه آن ها روز به روز ضعیف تر می شود و یا اگر در زندگی روزانه آنان اختلال به وجود آمده و نمی توانند کارهای روزمره را به تنهایی انجام دهند باید به پزشک مراجعه نمایند. /س