به گزارش خبرنگار باشگاه
خبرنگاران گیلان، مدیرعامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 7 کشور با اشاره به نقش
پخت نان بدون جوش شیرین در سلامت جامعه گفت: در پخت نان نباید از جوش شیرین
استفاده کرد و مردم نیز در صورت مشاهده استفاده این ماده در نانوایی ها از خرید
نان در آن واحد خود داری کنند.
رمضان کامران پی خواستار اهتمام بیشتر نانوایان در
خصوص افزایش کیفیت نان تولیدی شد و افزود: آموزش مهارت فنی و حرفه ای در پخت نان
گامی موثر در تولید نان با کیفیت و مطلوب است.
جوش شیرین علاوه بر مضرات گوارشی دارای آنزیمی به نام آمفیکال است که باعث دفع آهن بدن می شود. در حال حاضر عصاره کیوی، شیره خرما و شیره توت بجای جوش شیرین توسط چند نانوایی شهرستان رشت و صومعه سرا استفاده شده است./ س