مصرف نارگیل باعث تقویت حافظه می شود .

 

کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران مازندران با بیان اینکه نارگیل چاق کننده است و جویدن آن بوی بد دهان را از بین می برد گفت : برای رفع درد رماتیسم / کمر درد و درد مفاصل صبح ها مربای نارگیل همراه با صبحانه میل شود .

امینی با اشاره به اینکه گوشت نارگیل به علت دیر هضم بودن باید همراه با شکر مصرف شود افزود : خوردن نارگیل با شکر علاوه بر اینکه مقوی است خون بدن را هم زیاد می کند .

بگفته وی خاکستر پوست نارگیل باعث سفیدی دندان می شود و می توان مانند مسواک زدن معمولی روزانه مسواک را آغشته به پودر خاکستر نارگیل کرده و مسواک زد . کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی مازندران تصریح کرد : در مناطق شرجی مالیدن روغن نارگیل به مو از ریزش آن جلوگیری می کند .

امینی گفت : مالیدن خاکستر پوست نارگیل به صورت باعث بازشدن رنگ چهره و از بین رفتن کک و مک می شود .

وی افزود : گوشت نارگیل تقویت کننده کبد و مفید برای زخم معده است و کسانی که بی حسی اعضا / فلج / جنون و مالیخولیا دارند از گوشت نارگیل استفاده کنند .

برای زود پخته شدن گوشت مقداری از نارگیل را در آن بیندازید ./ع

برچسب ها: نارگیل ، تقویت ، حافظه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.