به گزارش
گروه علمي باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومي وزارت علوم، فراهم آوردن زمینه های لازم برای توجه متولیان امور به نقش و اهمیت امنیت و ایمنی غذ ا، تبادل تجربیات برای حفظ و نگهداری مواد غذایی و جلوگیری از ضایعات ، توجه دادن به نقش و اهمیت فناوری های بومی، تولید ملی و خود اتکایی در زمینه تولید غذاهای سنتی از جمله اهداف برگزاري اين همايش است.
همچنين سخنراني مسئولان كشوري و مسئولان سازمانهاي بين المللي مانند سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد "فائو"، يونسكو ، سازمان بهداشت جهاني و برگزاري پانل تخصصي چالش ها و مشكلات امنيت و ايمني غذايي كشور از جمله برنامه هاي اين همايش يك روزه است.
گفتني است :علاقمندان مي توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر به نشاني
http://rifst.ac.ir/ مراجعه كنند./عط