به گزارش سرويس بينالملل باشگاه خبرنگاران محققان دانشگاه جلال بايار تركيه روغني را از دانه هاي انگور بدست آورده اند كه مي توان در آن مواد مختلف را سرخ كرد.
اين محققان عنوان كردند كه قرار است طي يك قرارداد با يك كارخانه توليد چيپس ، از اين روغن بمنظور سرخ كردن چيپس ها بجاي روغن دانه هاي آفتابگردان يا كلزا استفاده شود.
طبق گفته محققان اين دانشگاه چيپس هايي كه در اين روغن ها سرخ مي شوند ، ديگر خاصيت چاق كنندگي ندارند و همچنين بدليل دارا بودن خاصيت آنتي اكسيدان اين روغن مشكلات قلبي كه ناشي از مصرف چيپس بود برطرف مي شود.