سید محسن دستوری در نشستی خبری با اصحاب رسانه و مطبوعات استان اظهار کرد: کنترل کیفی محصولات و عرضه محصول سالم برای مصرفکنندگان از برنامههای اصلی سازمان دامپزشکی کشور در سال 91 بوده است
دستوری، هدف از اجرای این برنامه را تولید محصولی عنوان کرد که در مراحل مختلف از زمان تولید از مزرعه تا مرحلهای که به دست مصرفکننده برسد سازمان بتواند محصول را ردیابی کند و از همان اول نظارت انجام شود تا مصرفکنندگان اطمینان کامل از مصرف پیدا کند.
وی کنترل را از لحاظ آلودگی به مواد بیولوژیک و عوامل واگیر و مواد آلاینده و سایر عوامل قارچی عنوان کرد و گفت: در حوزه دام و شیلات کار آغاز شده است و پالایش آلایندهها که در شیر؛ مرغ و ماهی قزلآلادر حال انجام است.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: آزمایشات مربوط به غربالگری در 10 استان در حال انجام است و تجهیز مراکز آزمایشگاهی یکی از برنامههایی است که باید به آن توجه کرد.
وی با اشاره به ساماندهی کشتارگاههای کشور تصریح کرد: ساماندهی چندین کشتارگاه را در دست داریم و در تلاشیم کشتارگاهها را طی برنامهای طولانی از حالت سنتی خارج و به کشتارگاه واجد شرایط مبدل کنیم.
دستوری با بیان اینکه کشتارگاه طیور به طور کامل صنعتی شدهاند، تصریح کرد: 220 واحد کشتارگاه طیور در کشور وجود دارد که 40 مورد دیگر در دست اقدام داریم.
وی با بیان اینکه در حوزه دام 60 واحد صنعتی راهاندازی شده است، گفت:
پیگیر افزایش تعداد این کشتارگاهها هستیم و توانستهایم 40 تا 45 درصد کشتارگاههای
سنتی را در این بخش کاهش
دهیم.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور گفت: در استان کرمانشاه 12 کشتارگاه سنتی و 2 کشتارگاه صنعتی وجود داردو تلاش بر این است که کشتارگاههای سنتی و غیر بهداشتی از چرخه تولید خارج شوند./س