به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
کیومرث شهبازی گفت : 69 مزرعه گرمآبی و 340 مزرعه سردآبی در استان داریم که در مجموع 409 باب مزرعه میشود
شهبازی با اشاره به اینکه کرمانشاه در تولید ماهیان گرمابی و سردآبی جایگاه سوم را در کشور دارااست ادامه داد: در سال 90 مقدار کل تولید آبزیان استان کرمانشاه 10 هزار 500 تن است که این خود باعث کسب رتبه پنجم کشوری شده است
شهبازی با بیان اینکه استان کرمانشاه تنها مرکز تکثیر میگو این سختپوست آبزی است گفت: تولیدمیگو آب شیرین در استان 13.4 تن است که با این آمار کرمانشاه تنها مرکز تکثیر این سختپوست آبزی است
وی گفت: در استانهای غیرساحلی کشور در پرورش ماهی گرمآبی رتبه اول کشور را دارا هستیم./س