یك سیاره جدید ابر زمین كه در لبه منطقه قابل سكونت ستاره میزبان خود قرار گرفته، می تواند مدعی اصلی برای عنوان سیاره بیگانه دارای ویژگی های حیات در ورای زمین باشد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران کرمانشاسیاره گلیزه ۱۶۳c كه در لبه منطقه قابل سكونت ستاره كوتوله قرمز قرار داشته، از جرمی معادل ۶.۹ برابر زمین برخوردار بوده و دوره مداری آن ۲۶ روز است.

محققان بر این باورند كه موقعیت این جهان تازه كشف شده می تواند بدین معنی باشد كه یك سیاره ابر زمین دیگر با آب مایع می تواند وجود داشته باشد.

ستاره شناسان با استفاده از تلسكوپ هارپس رصدخانه جنوب اروپا توانسته اند این سیاره را كشف كنند.

این سیاره در اطراف یك ستاره كوتوله قرمز در صورت فلكی ماهی زرین در فاصله ۴۹ سال نوری قرار دارد.

این تیم پژوهشی در بیانیه خود اظهار كرده اند كه گلیزه ۱۶۳c بسته به تركیبات آن كه از سنگ یا آب باشد به ترتیب احتمالا از اندازه ای میان ۱.۸ تا ۲.۴ شعاع زمین برخوردار است. تاكنون شش سیاره با امكان برخورداری از شرایط حیات شناسایی شده و بر مبنای شباهت آنها با زمین طبقه بندی شده اند. چهار مورد از این سیارات در سال گذشته از سپتامبر ۲۰۱۱ تا به امروز كشف شده اند.

این سیاره میانگین ۴۰ درصد نور بیشتر را از ستاره میزبان خود در مقایسه با زمین دریافت می كند كه باعث داغتر شدن آن می شود. در حالی كه سیاره ناهید ۹۰ درصد نور بیشتری را نسبت به زمین از خورشید می گیرد./س

برچسب ها: سیاره ، حیات ، جدید
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.