به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مرکز زنجان، یك جامعه شناس گفت:افزایش اعتماد متقابل علاوه بر كاهش فشارهای روانی از بی اعتمادی بین افراد می كاهد.
احمدی افزود: اعتماد متقابل افراد به تقویت روحی یكدیگر و تحكیم روابط اجتماعی منجر می شود كه تحقق این مهم از ابعاد مختلف بسیار مفید و سودمند است.
وی بااشاره به اینكه عوامل متعددی در ایجاد نشاط و شادابی اجتماعی افراد تاثیر گذار است، تصریح کرد: مشاركت های اجتماعی نیز نشاط و شادابی را در افراد به میزان بالایی افزایش می دهد.
این استاد دانشگاههای پیام نور استان زنجان اظهار كرد: شاد بودن یك احساس درونی و شخصی محسوب می شود كه زمینه های مختلفی می تواند به ارتقا بیشتر آن در افراد كمك كند.
احمدی ادامه داد: شادابی در سه بعد روحی، جسمی و اجتماعی تقسیم بندی می شود كه تابعی از این عوامل شرایط ارتباطات اجتماعی را رقم می زند.
وی با اشاره به اینكه نشاط اجتماعی نتیجه كنش شهروندان یك جامعه است گفت: وجود افراد شاداب یك جامعه پویا و فعال را به همره دارد.
این استاد دانشگاه تاکید کرد: عدم نشاط اجتماعی در جامعه میزان مشاركت اجتماعی و بروز خلاقیت های فردی در محیط كاری را كاهش و زمینه بسیاری از كج روی های اجتماعی را افزایش می دهد./س