روزنامه کیهان:
سي ان ان: ايران توانسته آمريكا را خلع سلاح كند
شبكه سي ان ان جاي آينده نگري در سياست هاي آمريكا مقابل ايران را خالي دانست و دست ايران را در اين زمينه بالاتر توصيف كرد.
وب سايت سي ان ان در تحليل خود با عنوان «آمريكا چگونه بايد با ايران اتمي روبرو شود؟» تصريح مي كند: واشنگتن هنوز نمي داند چگونه با برنامه هسته اي ايران مواجه شود. اما اكنون در آستانه انتخابات رياست جمهوري زمان آن رسيده كه راه حل درستي براي اين مسئله پيدا شود. جاي آينده نگري در سياست هاي آمريكا در قبال ايران خالي است. تحريم هاي سنگين تر و تهديد به درگرفتن جنگ نيز رفتار ايران را عوض نكرده است. آمريكا در واقع نمي داند كه چطور ايران را مغلوب كند.
تحليلگر سي ان ان خاطرنشان كرد: تحريم ها چون بركتي بر سر ايران نازل شده و نوعي اتحاد سياسي را در ميان جناح هاي سياسي ايران پديد آورده است. جناح هاي سياسي ايران علي رغم اختلافات عميق سياسي، درباره ادامه ظرفيت خاصي از غني سازي توافق دارند. ايران زير بار تحريم ها بيشتر به خودش متكي شده است. تحريم ها ايران را ماجراجوتر نيز كرده و اين كشور تاكتيك هايي را براي دور زدن تحريم ها به كار گرفته است.
در ادامه اين تحليل مي خوانيم: تحريم ها طرز فكر جمهوري اسلامي را نيز تقويت كرده است. جمهوري اسلامي مي گويد اگر جنگ بهاي مقابله با آمريكا است از آن ابايي ندارد. از سويي طبقه متوسط ايران با تجربه جنگ هشت ساله با عراق بلد است كه چطور در شرايط جنگي زندگي را به پيش ببرد.
سي ان ان تاكيد كرد: تهديد جنگ و حمله نظامي انگيزه هاي ايران را روشن تر كرده است. سپاه پاسداران انقلاب اسلامي مي گويد اگر ايران هدف حمله قرار بگيرد چه مواضع آمريكا و چه مواضع اسرائيل را هدف اقدامات تلافي جويانه قرار مي دهد. سپاه مي گويد شانس برنده شدن سربازان ايراني در يك جنگ منطقه اي بسيار بالاتر است.
اين شبكه آمريكايي معتقد است: تهديدها از سويي به ايران اين فرصت را داده تا از نظر اخلاقي دشمنش را خلع سلاح كند. تهران باور دارد كه بعيد است هدف حمله قرار بگيرد زيرا آمريكا درگير جنگ در عراق و افغانستان است. اسرائيل نيز تا زماني كه در محاصره نيروهاي اسلامگرا در غزه و مصر و اردن و سوريه است بعيد است به ايران حمله كند. در بقيه جهان عرب نيز به سختي مي توان كسي را يافت كه از حمله اسرائيل به ايران حمايت كند.
بينوش تحليلگر وب سايت سي ان ان در ادامه اين تحليل خاطرنشان كرد: جمهوري اسلامي مي گويد وقايع منطقه اي به نفع اين كشور است زيرا ديگر جنبش هاي اسلامگرا در منطقه عليه اسرائيل و آمريكا كار مي كنند. آمريكا نيز مانند ايران حرف و حديث زياد دارد، اما ابزار كارش مانند ايران نيست. آمريكا مي گويد تحريم ها و تهديد به جنگ ايران را تسليم خواهد كرد اما وقتي برعكسش را مشاهده مي كند خواستار زمان بيشتر براي تاثير عميق تر تحريم ها بر ايران و به تاخير انداختن گزينه جنگ مي شود.
اين تحليل مي افزايد: واشنگتن معتقد است كه مي توان با ايران به توافق رسيد اما گيج شده و نمي داند كه بايد چه كرد. واشنگتن مي داند كه شركاي بزرگ اقتصادي ايران يعني روسيه و چين از تحريم ها حمايت نمي كنند پس به سراغ متحدان ايران مثل دولت لبنان مي رود و آنان را ترغيب مي كند تا به تحريم هاي اقتصادي عليه ايران احترام بگذارند. اين طفره روي ها و مانع تراشي ها منجر به خودفريبي مي شود. چه در دوره اوباما و چه رقيب انتخاباتي او رامني، واشنگتن بايد حدس و گمان و طفره را كنار بگذارد و به اصول پايبند بماند.
سي ان ان با دفاع تلويحي از پذيرش ايران هسته اي نوشت: راه حل مسئله از اعتراف به اين موضوع آغاز مي شود كه در صورت رسيدن تهران به دانش توليد بمب اتم، ايران اولين كشوري نخواهد بود كه آمريكا در جلوگيري از اتمي شدنش شكست مي خورد. ايران اتمي حتي اگر به توانايي سلاح اتمي دست يابد نبايد به معناي پايان بازي باشد. آمريكا بايد بداند كه متقاعد كردن ايران به نساختن بمب شايد از طريق رابطه با ايران آسانتر باشد. دكترين نظامي فعلي ايران استفاده از سلاح كشتار جمعي را رد مي كند. در نهايت، واشنگتن بايد ضرب الاجلي دوطرفه را با ايران تعيين كند تا به يك راه حل برد- برد برسند. آمريكا براي اين كار مي تواند اسرائيل و همسايگان عرب ايران را درباره آينده منع تكثير سلاح در خاورميانه گرد هم آورد و همزمان مذاكره با ايران را نيز ادامه دهد.
رفسنجاني: فرزندان خود را متمايز ازساير شهروندان نمي دانم
بازجويي از مهدي هاشمي و صدور قرار بازداشت براي وي، سازمان رسانه اي فعال در فتنه سال 88 را شوكه كرد.
شبكه دولتي انگليس بلافاصله پس از بازگشت مهدي هاشمي به تهران در شامگاه يكشنبه مدعي شد «ورود اعلام شده مهدي هاشمي پسر اكبر هاشمي رفسنجاني از دوبي به تهران مي تواند درياي سياست در جمهوري اسلامي ايران را بار ديگر متلاطم كند» اما همزمان سايت خبري خودنويس خاطرنشان كرد: دستگيري مهدي هاشمي باعث نگراني كساني مي شود كه اميدوارند هاشمي ريش خود را بجنباند و تغييري در ساختار سياسي فعلي ايجاد كند. اين گروه از فعالان سياسي كه خروج از بن بست فعلي را تنها به دست وي ممكن مي دانند، مطمئناً با نگراني، وضعيت فائزه و نيز مهدي هاشمي را دنبال مي كنند... با اين حال هاشمي ديگر نفوذ قديمي را ندارد.
در واقع دو تحليل بي بي سي و خودنويس را مي شد اين گونه جمع بندي كرد كه تلاطم به اردوگاه فتنه گران سرخورده و مضطرب باز گذشته است. توهم آنها كه به سرعت معلوم شد با واقعيات ناهمخوان است اين بود كه اراده برخورد با تخلفات امثال فائزه و مهدي هاشمي وجود ندارد. اين محافل تصور مي كردند مهدي هاشمي به نحوي به كشور برمي گردد كه اسباب روحيه بخشي به ضدانقلاب و سرخوردگي مردم فراهم گردد اما برخورد كاملاً معمولي دستگاه قضايي با اين دو متهم فتنه كه براي يكي حكم زندان صادر شده و ديگري در مرحله بازجويي - پس از 3 سال فرار از پاسخگويي- است، مانند آب سردي بود كه بر سر محافل ضدانقلاب ريخت و در واقع در نعلبكي فتنه گران طوفان و تلاطم برپا كرد. بي بي سي درست حدس زده بود اما تنها نيمي از واقعيت را. تلاطم واقعيت داشت اما نه در فضاي سياست ايران بلكه اردوگاه فتنه گران در كمتر از 24 ساعت، آخرين مظنه سياست و قانونمندي در ايران را به دست آورد.
بي بي سي در عين حال در پايان تحليل خود به سياق ديگر فعالان شبكه سياسي- رسانه اي فعال در محور فتنه 88، كوشيده تا تخلفات سياسي و مالي فائزه و مهدي هاشمي را به سرنوشت آقاي هاشمي رفسنجاني گره بزند. بي بي سي مدعي شده مهدي هاشمي ناگفته هايي دارد! و اين در حالي است كه حلقه لندن با واسطه گري شبكه دولتي انگليس طي 3 سال گذشته آنچه از دروغ پراكني و تحريف در آستين داشته، رو كرده است.
محور ديگر فعاليت رسانه ها و سياسيون آلوده به فتنه سال 88، ادعاي اين مطلب بوده كه عدم بازگشت مهدي هاشمي به ايران طي سه سال گذشته درخواست مسئولان قضايي! بوده و اين در حالي است كه نامبرده با بهانه كردن مديريت جديد در لندن- چيزي كه رسماً از سوي دانشگاه تكذيب شد- از كشور خارج شده و حاضر به بازگشت نبود.
آنچه در اين ميان جالب توجه است نقش آفريني عليزاده و طباطبايي از عناصر تندروي مدعي اصلاحات در كسوت وكيل مهدي هاشمي است. نامبرده در اظهارنظري كه بار حقوقي و قضايي دارد و قابل تعقيب است، قوه قضائيه را متهم كرده كه با مهدي هاشمي دعوا ندارد بلكه با پدر وي دعوا دارد(!) همين خط را سايت جرس ارگان حلقه لندن (وابسته به تيم مهاجراني و كديور) در پيش گرفته و ادعا كرده «خانواده هاشمي در تيررس قرار دارند و زمان انتقام گيري است»! پايگاه اينترنتي «نداي سبز آزادي» نيز كه دو قلوي جرس و وابسته به رجب مزروعي و شماري از فراريان حزب مشاركت و گروهك ملي- مذهبي است، مطلبي منتشر كرده كه مانند جرس عكس خانوادگي آقاي هاشمي را برجسته نموده و القاي برخورد با آقاي هاشمي را مي كند. همچنين كلمه- ضلع ديگر رسانه هاي طيف فتنه- مصاحبه مشابهي را با فاطمه هاشمي ترتيب داده و توپ را در زمين آقاي هاشمي انداخته است. اين همه در حالي است كه بنابر تصريح آقاي هاشمي در ملاقات هاي مكرر- از جمله در ملاقات با برخي اعضاي حزب مؤتلفه- حساب فرزندان و عملكرد آنها از حساب شخص وي جداست و در زمينه رسيدگي قضايي نيز فرزندان خود را متمايز از شهروندان نمي داند.
گفتني است پولشويي و سوء استفاده از بيت المال براي فعاليت هاي ضد امنيتي، تخريب و دروغ پراكني عليه نظام در پوشش برخي فعاليت هاي رسانه اي نظير سايت جمهوريت، تمهيد اغتشاش و فتنه از طريق برخي شبكه ها در پوشش كميته صيانت از آراء از جمله اتهاماتي است كه متوجه مهدي هاشمي است.
سردبير نيويوركر: نتانياهو بي سابقه ترين خسارت را به اسرائيل زد
«خسارتي كه نتانياهو به اسرائيل زد، بسيار است. او اسرائيل را در دنيا به انزواي بي سابقه كشانده است.
اين مطلب را سردبير مجله آمريكايي نيويوركر به يك روزنامه سوئيسي گفته است. روزنامه نويه زوريخر سايتونگ در گزارشي تأكيد كرد: نخست وزير اسرائيل نيز هفته هاست هيچ فرصتي را از دست نمي دهد براي اينكه قضاوت خود را درباره روش برخورد با بلند پروازي هاي هسته اي ايران مطرح كند. اما در رسانه هاي اسرائيلي بلافاصله از حضيض و سقوط بي سابقه در مناسبات با آمريكا حرف به ميان آمد. همچنين اين نكته قابل تأمل در افواه منتشر شد كه نتانياهو از آمريكا مي خواهد براي ايران خط قرمز تعيين كند اما خود چراغ قرمزي را كه مخصوص وي است ناديده مي گيرد.
اين روزنامه با وجود اينكه تصريح كرد:«اسرائيل در حال تبليغات نفرت پراكنانه عليه ايران است»، افزود: ديويد رمنيك سردبير مجله آمريكايي نيويوركر يكي از زبان آورترين منتقدان نتانياهو، وضعيت را جدي مي بيند. به باور او خسارت به وجود آمده به دست نتانياهو بسيار است. رمنيك مي گويد نتانياهو، اسرائيل را در صحنه جهان به انزوايي بي سابقه كشانده است اما نه تنها به دليل جنگ طلبي هايش عليه ايران. اتحاد رئيس دولت با نيروهاي مرتجع در اسرائيل چشم انداز رسيدن به توافق با فلسطيني ها را به دور دست ها برده اگر كه حتي ناممكن نساخته باشد.
نويه زوريخر سايتونگ خاطرنشان كرد: معلوم نيست نتانياهو با تهديدها و خواسته هايش دنبال چيست. كم نيستند در اسرائيل شخصيت هاي مهمي كه با تأ كيد از حمله نظامي به ايران برحذر مي دارند. اينان استدلال مي كنند كه ظرفيت هسته اي ايران را نمي توان تنها با وسايل نظامي از بين برد، و در صورت حمله خطر آتش سوزي سراسري منطقه را تهديد مي كند و رهبري ايران قدرتمندتر مي شود.
اين روزنامه در پايان نوشت: نگراني نخست وزير اسرائيل دو علت عمده دارد. غير از خطر برنامه هسته اي ايران، منطقه در دو سال گذشته دچار تغيير اساسي در زمينه انقلاب ها و بهار عربي شده است.
كرباسچي: در انتخابات مي آييم اما نه با خاتمي و هاشمي
دبير كل حزب كارگزاران مي گويد از خاتمي به خاطر اينكه در جريان محاكمه اش حمايت نكرده دلخور نيست اما با نامزدي خاتمي براي انتخابات مخالف است.
غلامحسين كرباسچي در مصاحبه با روزنامه زنجيره اي اعتماد، كارگزاران را اصلاح طلب توصيف كرد و درباه هجمه اصلاح طلبان به هاشمي در انتخابات مجلس ششم گفت: آن برخورد در واقع برخورد تمام اصلاح طلبان با آقاي هاشمي نبود و فقط بحث حزب مشاركت بود و دوستان در اشتباه سياسي افتادند.
وي درباره اين سؤال كه آيا آقاي كرباسچي از خاتمي دلخور هستيد گفت: ايشان شخصيت دوست داشتني هستند من هم دلخوري شخصي ندارم ولي ممكن است به برخي عملكردها انتقاد داشته باشم. من به نوع عملكرد ايشان در دوره رياست جمهوري منتقدم.
كرباسچي درباره اين پرسش كه «اگر اصلاح طلبان روي كانديداي خاصي مثل خاتمي اجماع كنند آيا شما حمايت مي كنيد؟» مي گويد: من اصولاً معتقد نيستم كه افرادي كه يك بار در اين سمت حضور داشتند دوباره به صحنه بيايند، چه آقاي خاتمي، چه رفسنجاني و چه احمدي نژاد. هنوز كشور در قحط الرجالي فرو نرفته كه از اين چهره ها دوباره استفاده كنيم. بايد با ورود افراد جديد هواي تازه اي به جامعه سياسي وارد شود. خود اين آقايان هم علاقه مند به حضور در انتخابات نيستند. آقاي خاتمي قسم خورده اند كه در انتخابات كانديدا نشوند!
كرباسچي درباره خودش نيز اظهار داشت: به طور قطع من در انتخابات كانديدا نخواهم بود شايد به عنوان مشاور و كمك كننده در جايي مفيد باشيم.
وي در اين مصاحبه اگر چه از فعاليت حزبي در انتخابات و در فضاي سياسي دفاع كرد اما درباره گسيختگي كارگزاران در انتخابات سال 88 و از جمله حمايت خود از كروبي به جاي موسوي تصريح كرد: درون حزب نتوانستيم روي كانديداي خاصي اجماع كنيم و اين جمع بندي نهايي بود كه در واقع عمل شد، از آن طرف هم مي توان نگاه كرد كه چرا ديگران نظر دبير كل را نپذيرفتند، به هر حال در حزب تصميم نهايي جمع مطرح است و ديكتاتوري حزبي حاكم نيست. در درون حزب بحث هايي مطرح شد، به اجماع نرسيديم و در آن مقطع من به دوستان گفتم براي اينكه نمي توانم استدلال دوستان را بفهمم از دبيركلي حزب كنار مي روم، اما دوستان در حزب مخالفت كردند. در آن روزها اكثريت حزب نظر ديگري داشت و من نظر ديگري، بنابر اين خود دوستان اين تصميم را گرفتند كه دبير كل از يك كانديدا حمايت كند و بدنه حزب از شخص ديگري.
كرباسچي درباره فعاليت ها و مذاكرات انتخاباتي اصلاح طلبان اظهار داشت: ما هميشه در حال مذاكره و بحث هاي سياسي هستيم. انتخابات هم يكي از اين موضوعات است. دوستان گفتند شرايط براي شركت در انتخابات سال 90 مناسب نبود، اما الان كمتر از نه ماه به انتخابات سال 92 باقي مانده است. هم انتخابات رياست جمهوري و هم انتخابات شوراي شهر. برخي جريانات سياسي مدت هاست كه فعاليت هايي را براي حضور در اين دو انتخابات آغاز كرده اند، گروه هاي سياسي و جريان اصلاح طلبي فضا را بايد براي حضور جدي خود آماده كنند. در نبرد قدرت براي كسي فرش قرمز نمي اندازند.
وي در اين مصاحبه، اين قضاوت را كه گريه اش در فيلم تبليغاتي كروبي براي انتخابات، «شو» بوده تكذيب كرد و گفت: از نگاه من واقعيت بود. من هنرپيشه نيستم شو اجرا كنم. انسان عواطف دارد و تحت تأثير واقع مي شود.
روزنامه وطن امروز :
نجوای شبانه خانواده هاشمی با ضد انقلاب
همزمان با ورود مهدی هاشمی به کشور، نزدیکان وی به مصاحبه با رسانه های ضد انقلاب در تشریح چگونگی ورود وی و اقدامات صورت گرفته درباره این متهم پرداختند علیزاده طباطبایی، وکیل مهدی هاشمی همزمان با نشستن هواپیمایی، وکیل مهدی هاشمی همزمان با نشستن هواپیمای حامل مهدی هاشمی در فرودگاه امام خمینی(ره) در گفت و گو با سایت ضد انقلاب روز آنلاین با تایید ورود موکلش به کشور گفت که او احتمالا در فرودگاه بازداشت نمی شود و پس از تفهیم اتهام، صبح دوشنبه برای بازپرسی به دادسرای تهران خواهد رفت.
علیزاده طباطبایی با ابراز امیدواری نسبت به نمحاکمه عادلانه» مهدی هاشمی توسط دستگاه قضایی، گفت: آقای هاشمی بزرگ تر از این است که برای تغییر در وضعیت فعلی فائزه هاشمی در زندان، اقدام خاصی انجام بدهد فاطمه هاشمی نیز با سایت ضد انقلاب کلمه مصاحبه کرده و از نحوه چگونگی ورود به کشور و برخورد ماموران امنیتی به آنها گزارش داده است.
بی بی سی هم از نحوه آمدن مهدی هاشمی گزارش لحظه به لحظه داشت و حتی قبل از ترک دوبی توسط وی با او گفت و گو کرد.
رپرتاژ ایسنا برای خاوری
خبرگزاری ایسنا در یک اقدام غیر معمول و عجیب در روزی که توجه رسانه ها و افکار عمومی معطوف به بازگشت مهدی هاشمی به کشور است، مصاحبه ای از محمود رضا خاوری، مدیرعامل سابق بانک ملی منتشر کرد.
آن طور که در ابتدای این گفت و گو آمده است، مصاحبه با خاوری اوایل مهرماه سال 90 گرفته شده اما به دلیل خروج خاوری از کشور پس از گذشت یک سال منتشر می شود در این مصاحبه که پس از افشای فساد 3 هزار میلیاردی صورت گرفته، خاوری به تطهیر خود می پردازد.
انتشار کتابچه دراویش گنابادی
اخیرا دراویش گنابادی به منظور جذب جوانان به این فرقه ضاله، کتابچه ای را منتشر کرده اند که حاوی زمان و مکان برگزاری جلسات محفلی دراویش موسوم به جلسات «فقر» به همراه نام سخنران و شماره تلفن اماکن مزبور در استان های مختلف کشور است.
دست اندر کاران فرقه منحرف دراویش گنابادی که جذب جوانان به صورت غیر مستقیم و نامحسوس را نیز در دستور کار خود دارند اقدام به انعکاس آدرس و شماره تلفن حسینیه ها، کتابخانه ها و کتابفروشی های وابسته به این فرقه واقع در شهرهای مختلف در این کتابچه کرده اند.
روزنامه خراسان:
مشکل ورود 4 لندکروز نهاد رياست جمهوري رفع شد
پس از آنکه مصوبه اسفندماه سال 89 هيئت دولت درباره صدور مجوز واردات چهار اتومبيل تويوتا لندکروز براي نهاد رياست جمهوري، به خاطر در نظر گرفتن سود بازرگاني صفر درصد براي ورود آنها با ايراد قانوني مواجه شد، اين مصوبه طي هفته هاي اخير به صورت اصلاح شده مجددا از سوي مسئولان دولتي به دستگاههاي مربوطه ابلاغ شده که بر اساس آن، سود بازرگاني صفر درصد، تبديل به نيم درصد شده است تا ايراد قانوني آن رفع شود.
ايراد قانوني لاريجاني به اختصاص يک يارانه جديد
پس از آنکه دولت، سازمان توسعه تجارت ايران را موظف کرد از محل اعتبارات تخصيصي سالهاي 1390 و 1391 نسبت به پرداخت يارانه حضور بنگاههاي توليدي داخلي در نمايشگاههاي بينالمللي خارج از کشور در سال هاي قبل از 1386 اقدام کند، اين مصوبه به خاطر ايجاد بارمالي بدون پيش بيني قبلي با ايراد قانوني رييس مجلس شوراي اسلامي مواجه شده و علي لاريجاني در نامه اي به مسئولان دولتي اصلاح اين مصوبه را خواستار شده است.
روزنامه تهران امروز:
اگر بی عرضگی بنی صدر نبود، همان سال اول جنگ پیروز میشدیم
اسماعیل کوثری، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در همایش تبيين حماسه دفاع مقدس گفت: تحلیل عراقیها این بود که 3 روزه استان خوزستان را از ایران جدا خواهند کرد و نقشه جدید کشور عراق را با استان خوزستان ترسیم کرده و برای شهرهایی که تسخیر میکنند نام نیز تعیین کرده بودند.
نماینده تهران در مجلس با یادآوری اینکه در آن زمان 24 سال داشته است، گفت: 15 روز از تجاوز عراق گذشته بود که با دفتر رئیس جمهور وقت یعنی بنی صدر تماس گرفتم و گوشی را به محسن رضایی که فرمانده سپاه آن موقع بود، دادم.
رضایی با بنی صدر صحبت کرد و خبر داد که بچهها در خرمشهر به تجهیزات و نیرو نیاز دارند و باید تقویت شوند تا شهر سقوط نکند اما اگر شما حرکتی از بنی صدر دیدید ما هم دیدیم. وی با اعلام اینکه بچهها در خرمشهر با دست خالی 18 روز دیگر مقاومت کردند،گفت: در نهایت به خاطر نرسیدن تجهیزات و نیرو، بچهها شهر را خالی کردند و خرمشهر سقوط کرد.
اما همین مقاومت 34 روزه تاثیرات خود را بر ارتش بعث عراق که خیال تسخیر 3 روزه خوزستان را در سر می پروراند، گذاشت.
وی با اعلام اینکه امام خمینی(ره) شرایط ویژه آن زمان را درک کرده بودند، گفت: امام (ره)به همین دلیل فرمان تشکیل ارتش 20 میلیونی بسیج را صادر کردند زیرا می دانستند این دشمن که زخم خورده ما را رها نخواهد کرد. كوثري با تاکید بر اینکه در آن زمان، ارتش نیز حضور خوبی داشت، گفت: وقتی که مردم به جبههها رفتند و سپاه هم به یاری رفت، ارتش دلگرمتر شد و اگر این روال زودتر اتفاق افتاده بود در همان یک سال اول می توانستیم کار دشمن را یکسره کنیم زیرا صدام با هدف تهاجم آمده بود و موانعی برای مقابله ما ایران ایجاد نکرده بود.
اما بی تدبیری و بی عرضگی بنی صدر نگذاشت که پیروز شویم. کوثری با اعلام اینکه بنی صدر به ارتش دستور داده بود که حتی یک فشنگ هم به سپاه و نیروهای مردمی ندهند، گفت: در حالی که نیروهای مردمی با همراهی ارتش امیدوار بودند دشمن را از خاک کشورمان بیرون کنند، خیانتهای بنی صدر نمایان بود.
40 نماینده خواستار سوال از رئیسجمهور
عضو فراکسیون رهروان ولایت از تلاش عده ای از نمایندگان برای سوال از رئیس جمهور درباره وضعیت اقتصادی کشور و نابسامانی بازار ارز خبر داد و اعلام کرد این طرح تاکنون 40 امضا دارد.
رمضان شجاعی کیاسری با اعلام این خبر اظهارداشت: به دنبال وضعیت به وجود آمده در اقتصاد کشور و رشد بی رویه قیمت ارز در بازار و نابسامانی آن، جمعی از نمایندگان در صدد برآمدند در این باره از رئیس جمهور سوال کنند.
وی با بیان اینکه مجلس باید در این باره یا از وزیر اقتصاد یا رئیس بانک مرکزی سوال کند، گفت: وزیر اقتصاد درخصوص وضعیت ارزی پاسخگو نیست و از نظر قانونی هم نمی توانیم از رئیس بانک مرکزی سوال کنیم. بنابراین تصمیم گرفته شد تا از رئیس جمهور سوال شود.
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس که خود از امضا کنندگان این طرح است، خاطرنشان کرد: تاکنون 40 امضا برای این طرح تهیه شده و علی مطهری نماینده ای است که برای این طرح امضا جمعآوری می کند.
شجاعی کیاسری گفت: جمع آوری امضا در جلسه روز چهارشنبه مجلس نیز ادامه دارد تا تعداد امضاها به حدنصاب لازم برای امکان سوال از رئیس جمهور فراهم شود. پیش از این علی مطهری و صد نماینده دیگر مجلس در دوره هشتم پس از فراز و نشیب های فراوان 5 تیرماه سال 90 طرح سوال از رئیس جمهور را در چند محور تقدیم هیات رئیسه مجلس کردند.
پس از بررسی سوالات در کمیسیون های تخصصی مجلس و قانع نشدن امضا کنندگان سوال، در نهایت رئیس جمهور 24 اسفندماه سال 90 به مجلس آمد و نحوه پاسخ احمدی نژاد به سوالات که همراه با شوخی هایی بود، واکنش تند نمایندگان را به همراه داشت، به طوریکه نمایندگان تصمیم به اصلاح مواد آيین نامه داخلی مجلس و محکم کاری در نحوه سوال از رئیس جمهور برآمدند اما در این مسیر هم موفقیت چندانی به دست نیاوردند.
طرح سوال از رئیس جمهور نیازمند امضای یک چهارم نمایندگان مجلس است.
وحیدی:صهیونیستها اشتباه کنند، نابود می شوند
سردار سرتیپ وحیدی، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: رژیم صهیونیستی تصور می کند که به پشتوانه آمریکا می تواند کاری انجام دهد و آمریکاییها خود می دانند که در مقابل جمهوری اسلامی ایران دستشان بالاست و نمی توانند اقدامی انجام دهند.
وي در حاشیه رونمایی از دو خودرو زرهی در جمع خبرنگاران افزود: آمریکاییها می فهمند که مفهوم این حرف های نسنجیده و بی خردانه ای که امروز در داخل رژیم صهیونیستی زده می شود، چیست.
وی در پاسخ به این سوال که رژیم صهیونیستی به خود اجازه داده است، برای ایران خط قرمز اعلام کند و حتی آمریکا اعلام کرده است که اگر اسرائیل بخواهد به ایران حمله کند، آمریکا حمایتی نمی کند، گفت: حرف آمریکاییها در اینکه نباید کسی اقدام علیه ایران کند، عاقلانه است.
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با اشاره به توصیه برخی جناح های آمریکا به رژیم صهیونیستی مبنی بر اینکه از حرف های تندی که قابلیت اجرا ندارد، خودداری کنند، افزود: اگر کسی حرف تندی بزند و بعد نتواند اجرا کند موجب تضعیف بیشتر خود خواهد شد.
سردار وحیدی گفت: تنها دلیلی که برای این حرف های رژیم صهیونیستی می توانیم پیدا کنیم مشکلات وسیع داخلی آنهاست.
وی افزود: رژیم صهیونیستی تلاش می کند با طرح مسائل خارجی بر مشکلات داخلی خود فائق آید. وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح با بیان اینکه رژیم صهیونیستی زمینه های بسیار زیادی را در کشورهای اسلامی به ویژه با بیداری اسلامی از دست داده است، گفت: در کشورهای پیرامونی نیز کاملاً روابطش تضعیف شده و دچار مشکلات فراوانی است.
سردار وحیدی افزود: مشکلات سیاسی فراوان و اختلافات بین گروهها و جناحها در داخل رژیم صهیونیستی بسیار فراوان است و مطرح کردن این حرفها بیشتر مصرف داخلی دارد.
وی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران بارها مواضع روشن خود را اعلام کرده است، اگر رژیم صهیونیستی دست از پا خطا کند به نابودی کامل این رژیم منجر خواهد شد.
روزنامه قدس:
فرقی بین فرزندان من و مردم نیست
محسن هاشمی رفسنجانی در پاسخ به پرسشی درباره نظر آیتا... هاشمی رفسنجانی درباره بازداشت مهدی و فائزه هاشمی، گفت: ایشان(آیت ا... هاشمی رفسنجانی) میگویند، بچههای من مانند بچههای بقیه افراد هستند و فرقی بین بچههای من با بچه های مردم نیست.محسن هاشمی افزود:ایشان از بازداشت مهدی و فائزه نگران نیستند؛حاج آقا به این بحرانها عادت دارند.
دروغ پردازی سایتهای ضد انقلاب
بتازگی برخی سایتهای ضد انقلاب وصهیونیستی با هدف تشویش اذهان عمومی وهمچنین ترساندن اتباع خارجی مقیم ایران درباره جنگ احتمالی فراخوان دروغی را اعلام کرده اند تا این اتباع به دفاتر سازمان ملل وبرخی سفارتخانه ها در شهرهای بزرگ مراجعه کرده، با ارایه درخواستی، ویزای برخی کشورها مانند استرالیا وکانادا را دریافت کنند.
درآمدزایی با اهانت به احمدینژاد!
بتازگی برخی مقامات آمریکایی مخالف احمدی نژاد به افراد بیکار پیشنهاد داده اند تا در ازای دریافت هر ساعت 15دلار به تبلیغ علیه رئیس جمهور ایران درنیویورک بپردازند.
دلیلی برای جدایی ری نمی بینم
باشگاه خبرنگاران:چمران رئیس شورای شهر تهران گفت: به عنوان یک معمار و شهرساز هیچ دلیلی برای جدایی ری از تهران نمی بینم.
جاسبی باید پاسخگو باشد نه من
فرهاد دانشجو، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به تفحص از این دانشگاه گفت:موضوع تحقیق و تفحص به ما مربوط نمی شود باید در این زمینه گذشتگان و دکتر جاسبی پاسخگو باشند.
اگر جنگ میخواهی واضح بگو!
اوباما در یک مصاحبه تلویزیونی نسبت به انتقادهای میت رامنی، رقیب ریاست جمهوری خود درخصوص عملکردش در مقابل سوریه و ایران واکنش نشان داد و گفت: اگر پیشنهاد نامزد جمهوریخواهان این است که ما باید جنگ دیگری را آغاز کنیم، واضح بگوید.
شریعتمداری: تضمین ندادهام
محمد شریعتمداری، عضو شورای راهبردی وزارت خارجه گفت:هیچ تضمین کتبی به کسی ندادهام که داوطلب انتخابات ریاست جمهوری یازدهم نشوم.
تجمع منافقین مقابل هتل احمدینژاد
دیروز تعداد انگشت شماری از اعضای گروهک تروریستی منافقین با تحریک صهیونیستها، مقابل محل اقامت رئیسجمهور در نیویورک تجمع کردند.
برنامه سعودی ها برای صدور وهابیت
العالم: روزنامه «التشرین» در مطلبی فاش کرد:عربستان سعودی در پوشش گفت وگوی ادیان و مذاهب، در حال اجرای برنامه های خود جهت صدور وهابیت به نقاط مختلف دنیا ست.
ملاقاتم با رهبر ایران به یاد ماندنی بود
بان کی مون دبیر کل سازمان ملل در دیدار احمدی نژاد ضمن تقدیر از میزبانی تهران در اجلاس جنبش عدم تعهد گفته است: ملاقاتم با رهبر ایران در حاشیه این اجلاس ملاقاتی ویژه و به یاد ماندنی بود.
درخواست رحیمی از بسیجیان
رحیمی، معاون اول رئیس جمهور در مراسم بزرگداشت هفته دفاع مقدس که در جمع بسیجیان در مقر شهید مطهری نهاد ریاست جمهوری برگزار شد،گفت: لازم است بسیجیان برای شناسایی و معرفی منحرفان تلاش کنند تا پرده ابهام از افکار عمومی زدوده شده و کسانی که در درون کشور با دشمنان هماهنگ هستند بر همگان شناسانده شوند.
روزنامه جمهوری اسلامی:
بی توجهی مسئولان به عوارض برخی گردشگران با پوشش های نامناسب
* از اردبيل خبر ميرسد عوارض مسافرتهاي تفريحي كه از سراسر كشور و همراه با بيبندوباري به اردبيل صورت ميگيرد، فرهنگ مردم مذهبي اين استان را بشدت تهديد ميكند بطوري كه مردم اين استان معتقدند جاذبههاي طبيعي استان اردبيل در سالهاي اخير به يك تهديد بزرگ عليه آنان تبديل شده است.
بيتوجهي مسئولان در سالهاي اخير به عوارض برخي گردشگران با رفتار و وضعيت و پوششهاي نامناسب مورد اعتراض مردم متدين و خانوادههاي مذهبي قرار گرفته است.
از طرف ديگر، استان اردبيل داراي 382 كيلومتر مرز مشترك با كشور آذربايجان است و با توجه به استقرار عوامل متعدد رژيم صهيونيستي در نوار مرزي انواع ناهنجاريها به وسيله انواع وسايل ارتباطي كه اعتقادات ديني، ملي و مذهبي جوانان را مورد تهديد قرار ميدهد.
نفوذ برنامههاي مبتذل 32 كانال تلويزيوني كشور تركيه در اكثر مناطق اين استان نيز از ديگر عوامل تهديد است. آثار مخرب اين تهاجم فرهنگي حتي روستاهاي اين استان را هم تهديد ميكند. مردم استان از مسئولان انتظار توجه ويژه براي مقابله با اين تهديدها دارند.
گمانه زنی های ضد ایرانی العربیه
* درحالي كه اختلاف اوباما رئيسجمهور آمريكا با سران رژيم صهيونيستي در مورد حمله نظامي به ايران موجب فراخوانده شدن سفير اين رژيم از واشنگتن شده، شبكه تلويزيوني العربيه تلاش ميكند چنين وانمود نمايد كه ايران آغازگر جنگ با رژيم صهيونيستي خواهد بود.
العربيه براي اين گمانه زني ضد ايراني خود به اظهارات برخي فرماندهان نظامي ايران استناد ميكند كه اين روزها به تهديدات رژيم صهيونيستي پاسخ ميدهند.
اين شبكه وابسته به عربستان سعودي با تحريف سخنان فرماندهان نظامي ايران درصدد است ايران را جنگ طلب معرفي نمايد.
همين امر نشان ميدهد فرماندهان نظامي ما نبايد وارد مقولاتي شوند كه ميتواند مورد سوءاستفاده دشمنان قرار گيرد.