به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران بجنورد، سیب، یکی از سلامت بخشترین خوراکیهای اطراف ما محسوب میشود همچنین سیب یکی از میوههایی است که قبل از دیگر میوهها شناخته شده و تمدن انسان از دیر باز با سیب پیوند خورده است.
سیب نشانهی عشق و باروری، دوستی، زیبایی، خوشبختی، تندرستی، دانایی، خوشی، نیرومندی است و انواع بسیار متفاوتی است.
افرادی که به طور منظم سیب میخورند، میزان تندرستی خود را افزایش میدهند و علاوه بر آن از بروز بیماریهای متعددی که بهدلیل کمبود عناصر حیاتی پیش میآید جلوگیری مینمایند.
همهی سیبها مانند هم نیستند ،اندازه، رنگ، بو و مزهی متفاوت در گونههای مختلف، تعیین کنندهی نوع مصرف آنها است و مواد مغذی موجود در یک سیب به اندازهی آن بستگی دارد، نه نوع آن
سیب سرشار از ویتامینها، تانن، مواد معدنی و فیبر (سلولز گیاهی) میباشد. ترکیبات شیمیایی موجود در میوهی سیب بر حسب نژادهای گوناگون آن متفاوت است.
بر اساس این گزارش خوردن سیب و حتی بو کردن سیب، باعث کاهش فشار خون میشود .برای دندانها و لثهها مفید است اسیدهای موجود در سیب، هنگام جویدن باکتریهای دهان را از بین برده و دندانها و لثهها را تمیز میکنند مواد مغذی موجود در سیب باعث تقویت ساختار دندانها شده و مینای دندان را محکمتر میسازد و از جرم گرفتن دندانها پیشگیری میکند.
اسیدهای موجود در سیب، اثر ضدالتهاب و باکتریکش بر دندانها و لثه دارند.
جویدن سیب، عضلات فک را قویتر و آب سیب تازه بدون هر مکملی به دلیل اثرات ضد التهاب مواد موجود در آن، دهان شویهای ساده و طبیعی محسوب شده واز بروز بیماری نقرس و درد مفاصل پیشگیری میکند.
به طور کلی سیب به علت داشتن فسفر، اعصاب و مغز را تقویت به همین جهت برای کسانی که کارهای فکری انجام میدهند مفید است.
دم کرده ی پوست سیب که با اندکی عسل شیرین شده باشد، نوشیدنی آرام بخشی است. خوردن سیب خام نیز تأثیر آرام بخشی بر دستگاه اعصاب دارد./س