به گزارش
خبرنگار باشگاه خبرنگاران، دکتر بطی گفت: لیمو ترش از مرکبات غنی و سرشار از ویتامین C است.
وی افزود: این میوه به دلیل جذب بالای آهن در افرادی که مشکل کم خونی و فقر آهن دارند توصیه می شود، همراه غذای حاوی گوشت لیمو ترش را مصرف کنند.
دکتر بطی توصیه کرد: لیموترش بلافاصله بعد از برش باید مصرف شود چون ظرف مدت نیم ساعت اثرش خنثی می شود .
وی افزود: افرادی که دچار تهوع هستند مانند کسانی که شیمی درمانی می کنند و همچنین خانم های بارداری که تهوع دوران بارداری دارند مصرف آب لیمو ترش و بوئیدن پوست آن به کاهش تهوع کمک می کند.
وی در ادامه توصیه کرد: لیمو ترش نباید همراه چای مصرف شود زیرا ویتامین Cموجود در لیموترش از بین خواهد رفت./ب